Ajankohtaista: BUSINESS AS unUSUAL – Drumin palveluita poikkeusajan viestintään
Ajankohtaista

Ajankohtaista: BUSINESS AS unUSUAL – Drumin palveluita poikkeusajan viestintään

Asiakas Drumin palveluita poikkeusajan viestintään
Kategoria
Hommia hoidetaan poikkeuksellisissakin oloissa, toki ei aina ihan samalla tavalla kuin ennen. Drumin kokeneista konsulteista koottu iskujoukko on tukenasi ja lisäapunasi joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla. Pirauta tai laita meiliä, niin tartumme toimeen – vaikka vielä saman päivän aikana.

Viestinnän lisäkädet – joustavaa ja nopeaa apua viestinnän pikatarpeisiin

Oman viestintätiimin resurssit tai voimavarat eivät aina riitä, kun tapahtuu paljon yhtaikaa. Viestintä on myös HR-työn paras tuki. Tarjoamme nopealla aikataululla ja joustavalla tuntilaskutuksella lisäkäsiä esimerkiksi mediaviestinnän tai sisäisen viestinnän tueksi. Apunasi ovat Drumin kokeneet ja monipuoliset viestintäkonsultit, näppärästi etäyhteyksien päässä.

Ota yhteyttä: Viestintäkonsultti Vilja Vehkaoja, vilja.vehkaoja@drum.fi,  puh. +358 44 549 5409

Sisällöt kaikkiin kanaviin – tekstisisällöt, konseptit ja graafinen suunnittelu

Moni homma pyörii normaaliin tahtiin poikkeusoloista huolimatta ja eri kanavat huutavat sisältöä. Nyt ihmisillä on myös aikaa perehtyä hyvään sisältöön. Autamme sinua kaikkien sisältöjen suunnittelussa, oli sitten kyse napakasta tekstistä, havainnollistavasta visusta tai vaikka koko konseptista. Meiltä saat tekstit, kuvat ja konseptit verkkosivuille, intraan, someen, julkaisuihin ja kaikkeen sisältömarkkinointiin.

Ota yhteyttä: Johtava viestintäkonsultti Mari Kuusinen, mari.kuusinen@drum.fi, puh. +358 40 196 4374

Fasilitointi – tehokas ja luova etäsuunnittelu sekä verkkopalaverit johdollamme

Tarvitseeko tiimisi apua suunnittelupalaverien tai isompien kokousten ja työpajojen fasilitointiin etäyhteyksillä? Autamme tehokkaassa suunnittelussa ja palaverien ja työpajojen fasilitoinnissa. Käytämme moderneja ja helppokäyttöisiä fasilitointi- ja ideointityökaluja, joilla hommat luistavat etänäkin hyvin.

Ota yhteyttä: Asiakkuusjohtaja Kristiina Heikkonen, kristiina.heikkonen@drum.fi, puh. +358 44 050 6005

Valmennukset – laadukasta valmennusta etäyhteyksillä

Valmennuksia on tehokasta toteuttaa myös etäyhteyksillä, isommillekin ryhmille. Kokeneet ja asiantuntevat valmentajamme toteuttavat laadukkaita valmennuksia esimerkiksi median kohtaamiseen, kriisiviestintään tai sosiaalisen median suunnitteluun ja hallintaan. Valmennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi – se voi koostua esimerkiksi luennoista, pienryhmätyöskentelystä tai muista osallistavista osuuksista.

Ota yhteyttä: Viestinnän suunnittelija, partneri Tero Kekki, tero.kekki@drum.fi, puh. +358 40 514 1409

Twitter-chat – kuumennetaan Twitter fasilitoidulla chatilla

Keskustelun tai tiedon tarve ei ole poikkeustilassa vähentynyt, päinvastoin. Ihmiset viettävät entistä enemmän aikaa sosiaalisen median kanavissa. Järjestämme organisaatiosi kanssa ennalta suunnitellun keskustelutilaisuuden Twitterissä. Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä Twitter-chat, joka herättää mielipiteitä ja joka huomataan.

Ota yhteyttä: Asiakkuusjohtaja Reeta Kaivola, reeta.kaivola@drum.fi, puh. +358 45 634 9927

Drumin maksuton 24/7-päivystyspuhelin

Tuemme yrityksiä ja organisaatioita poikkeusoloissa. Tarjoamme nopeaa apua viestinnällisiin tarpeisiin esimerkiksi kriisiviestinnän, sidosryhmäviestinnän, asiakastiedottamisen tai oman porukan ajan tasalla pitämisessä. Puheluun vastaavat Drumin kokeneet kriisiviestintäkonsultit.

Drumin päivystysnumero: 044 910 4730

Kristiina

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Kristiina Heikkonen

Puh. +358 44 050 6005

kristiina.heikkonen@drum.fi

Millaista referenssiä etsit?

Olemme koonneet nettiin vain muutamia esimerkkejä töistämme. Jos haluat kuulla lisää tietyn toimialan tai viestinnän alueen kokemuksestamme, kutsu meidät kylään!