Rekry

Drum on yksi Suomen johtavista viestintätoimistoista.

Työskentelemme luovasti, tavoitteellisesti ja hyvällä yhdessä tekemisen meiningillä.

Töihin Drumiin?

Meillä saat houkuttelevia hommia pöydällesi ja innostuneita ammattilaisia ympärillesi. Arvostamme tietyn alueen erityisosaamista, mutta edellytämme myös kiinnostusta markkinointiviestinnän kokonaiskuvaa kohtaan.

Alla näet avoimet työpaikkamme. Jos haluat lähettää avoimen hakemuksen, kerro Maijalle kuka olet, mitä olet tehnyt ja kuinka voit auttaa: maija.tommila@drum.fi

15.12.17

Haemme nyt: toimistoassistentti

Etsimme nyt porukkaamme reipasta toimistoassistenttia 6-12 kuukaudeksi.

Työssä pääsee tutustumaan viestintätoimiston arkeen ja näkemään viestinnän suunnittelua ja toteutusta käytännössä erilaisissa organisaatioissa. Työ sopii erinomaisesti ensimmäiseksi työkokemukseksi viestinnän tai markkinoinnin alalta.

Toimistoassistentin tyypillinen työpäivä pitää sisällään kokoustarjoilujen järjestelyjä, juoksevien asioiden hoitamista, mediaseurantaa ja -raportointia sekä viestinnällisiin työtehtäviin…

Lue lisää

11.12.17

Haemme nyt: viestintäassistentti

Etsimme nyt joukkoomme aikaansaavaa, tehokasta ja tarkkaa viestintäassistenttia, joka avustaa asiakastiimejämme erilaisten viestintäprojektien käytännön toteuttamisessa. 

Lue lisää

05.12.17

Haemme nyt: markkinointiviestinnän suunnittelija

Osana monipuolista ja lahjakasta joukkoamme pääset suunnittelemaan viestinnän ja markkinointiviestinnän kampanjoita yhdessä Suomen kiinnostavimpien yrityksien, brändien ja yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa.

Lue lisää

05.12.17

Haemme nyt: sisällöntuottaja

Etsimme joukkoomme intohimoisesti ja pilkuntarkasti viestintään ja sisällöntuotantoon suhtautuvaa ammattilaista, jolla on palo työskennellä Suomen kiinnostavimpien yritysten, brändien ja yhteisöjen kanssa.

Lue lisää

05.12.17

Haemme nyt: projektipäällikkö

Etsimme kokenutta viestinnän tai markkinointiviestinnän ammattilaista projektipäällikön tehtäviin, työskentelemään Suomen kiinnostavimpien yritysten, brändien ja yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa.

Lue lisää

05.12.17

Haemme nyt: viestintäkonsultti

Etsimme joukkoomme intohimoisesti viestintään suhtautuvaa ammattilaista, jolla on palo työskennellä Suomen kiinnostavimpien yritysten, brändien ja yhteisöjen kanssa.

Lue lisää