Rekry

Drum on yksi Suomen johtavista viestintätoimistoista.

Työskentelemme luovasti, tavoitteellisesti ja hyvällä yhdessä tekemisen meiningillä.

Töihin Drumiin?

Meillä saat houkuttelevia hommia pöydällesi ja innostuneita ammattilaisia ympärillesi. Arvostamme tietyn alueen erityisosaamista, mutta edellytämme myös kiinnostusta markkinointiviestinnän kokonaiskuvaa kohtaan.

Alla näet avoimet työpaikkamme. Jos haluat lähettää avoimen hakemuksen, kerro Maijalle kuka olet, mitä olet tehnyt ja kuinka voit auttaa: maija.tommila@drum.fi

20.01.20

Haemme viestinnän suunnittelijaa

Drum on suunnittelu- ja konsultointitoimisto, jossa luovuus ja tulokset kulkevat käsi kädessä. Haluamme vaikuttaa, luoda uutta sekä innostua ja onnistua yhdessä – välitämme toisistamme ja siitä mitä teemme. Noin neljänkymmenen ammattilaisen kasvava joukkomme paiskii töitä Helsingin Kampissa. Nyt haemme joukkoomme viestinnän suunnittelijaa!

Lue lisää

10.01.20

Haemme kokenutta viestintäkonsulttia

Drum on suunnittelu- ja konsultointitoimisto, jossa luovuus ja tulokset kulkevat käsi kädessä. Haluamme vaikuttaa, luoda uutta sekä innostua ja onnistua yhdessä – välitämme toisistamme ja siitä, mitä teemme. Noin neljänkymmenen ammattilaisen kasvava joukkomme paiskii töitä Helsingin Kampissa. Nyt haemme joukkoomme kokenutta viestintäkonsulttia.

Lue lisää