Haemme kokenutta viestintäkonsulttia
rekry

Haemme kokenutta viestintäkonsulttia

10.01.20
Drum on suunnittelu- ja konsultointitoimisto, jossa luovuus ja tulokset kulkevat käsi kädessä. Haluamme vaikuttaa, luoda uutta sekä innostua ja onnistua yhdessä – välitämme toisistamme ja siitä, mitä teemme. Noin neljänkymmenen ammattilaisen kasvava joukkomme paiskii töitä Helsingin Kampissa. Nyt haemme joukkoomme kokenutta viestintäkonsulttia.

Etsimme joukkoomme intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa kokenutta viestinnän ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Lopullinen työnkuvasi ja tittelisi tarkentuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteiden perusteella.

Tunnet hyvin viestinnän ja markkinointiviestinnän monikanavaiset mahdollisuudet. Sinulla on kokemusta yhdestä tai useammasta seuraavista osa-alueista: vaativasta strategisesta konsultoinnista, brändin rakentamisesta, kouluttamisesta, monikanavaisesta suunnittelusta tai kampanjoista tai olet työssäsi kehittänyt vahvan näkemyksen digitaalisten kanavien hyödyntämisestä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa viestintää ja markkinointiviestintää yhdessä Suomen kiinnostavimpien yritysten, brändien ja yhteisöjen kanssa.

Olet tottunut luotsaamaan suuriakin kokonaisuuksia etkä säikähdä tiukkojakaan aikatauluja. Olet tiimipelaaja, joka osaa hyödyntää kollegoidensa osaamista ja työskentelet mielelläsi tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa.

Arvostamme kokemusta eri toimialojen ja erilaisten brändien kanssa työskentelystä sekä kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin. Toivomme, että sinulla on korkeakoulututkinnon tai alan opintojen lisäksi vähintään viiden vuoden työkokemus alalta. Tämä positio edellyttää aiempaa toimistokokemusta esim. viestinnän, mainonnan tai markkinoinnin alalta.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 2.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen antti.lehtinen@drum.fi. Kirjoitathan viestin aiheeksi ”Viestintäkonsultti”.

Kysyttävää? Ole yhteydessä Antti Lehtiseen puhelimitse + 358 50 5727 991 tai sähköpostitse antti.lehtinen@drum.fi.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus täältä.