Haemme nyt: graafisia suunnittelijoita
rekry

Haemme nyt: graafisia suunnittelijoita

03.04.18
Tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia hommia huippuasiakkaille ja -brändeille: ilmeuudistuksia, kampanjasuunnittelua, somekampanjoita, verkkosivuja, videotuotantoja, mainontaa, infografiikkaa/datavisualisointia – ja kaupan päälle monenlaista sisällön visualisointia.

Drum on yksi Suomen johtavista viestintätoimistoista, jossa luovuus ja tulokset kulkevat käsi kädessä. Runsaan kolmenkymmenen ammattilaisen kasvava joukkomme paiskii töitä Helsingin Kampissa.

Haemme graafisia suunnittelijoita

Nelihenkinen graafikkoporukkamme tarvitsee lisävahvistusta. Haemme erilaisia visuaalisia osaajia – kokeneempia ja vasta uran alkuvaiheessa olevia. Työkokemusta pitäisi olla vähimmillään pari vuotta.

Tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia hommia huippuasiakkaille ja -brändeille: ilmeuudistuksia, kampanjasuunnittelua, somekampanjoita, verkkosivuja, videotuotantoja, mainontaa, infografiikkaa/datavisualisointia – ja kaupan päälle monenlaista sisällön visualisointia. Erityisesti kaipaamme digikanavien ja liikkuvan kuvan osaamista.

Toivomme, että sinulla on

  • Luovaa ideointikykyä ja rohkeutta tuoda ideasi esiin
  • Halua onnistua yhdessä muiden kanssa
  • Graafisen suunnittelun koulutus.

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja työnäytteesi 11.4.2018 mennessä Maijalle: maija.tommila@drum.fi

Katso täältä, millaiseen jengiin olet hakemassa!