Haemme osa-aikaista toimistoassistenttia
rekry

Haemme osa-aikaista toimistoassistenttia

03.06.21
Etsimme porukkaamme reipasta toimistoassistenttia vähintään kuudeksi kuukaudeksi.

Drum on yksi Suomen johtavista viestintätoimistoista, jossa luovuus ja tulokset kulkevat käsi kädessä. Noin kolmenkymmenen ammattilaisen joukkomme paiskii töitä etätoimistoilla ja Helsingin Punavuoressa. Etsimme porukkaamme reipasta toimistoassistenttia vähintään kuudeksi kuukaudeksi.

Tule tekemään kanssamme viestintäalan parasta työpaikkaa. Olemme reilusti kunnianhimoinen viestintätoimisto ja teemme vaikuttavaa ja palkittua työtä, asiakkaan parhaaksi. Meillä on hallussamme koko markkinointiviestinnän kenttä suunnittelusta tuotantoon sekä erittäin monipuolinen asiakaskunta: meillä innostutaan ja onnistutaan yhdessä.

Toimistoassistentin työssä pääset tutustumaan viestintätoimiston arkeen ja näkemään viestinnän suunnittelua ja toteutusta käytännössä erilaisissa organisaatioissa. Työ sopii erinomaisesti ensimmäiseksi työkokemukseksi viestinnän tai markkinoinnin alalta.

Toimistoassistentin tehtäviin kuuluvat mm. kokoustarjoilut, toimiston yleinen siisteys ja viihtyvyys, erilaiset juoksevat asiat, avustaminen henkilöstötapahtumien järjestelyissä sekä avustavat tehtävät asiakastiimeissä.

Odotamme:

  • positiivista ja reipasta asennetta
  • organisointitaitoja ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin
  • valmiutta käyttää Office-ohjelmia sekä eri some-kanavia
  • suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Haluamme myös mainita, että meille on tärkeää, että työyhteisössämme voidaan hyvin. Sekä töissä että vapaa-ajalla saa ja pitää olla kivaa. Pidämme huolta, että työvälineemme ovat kunnossa, tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Työ on osa-aikainen ja alkaa elokuun alussa. Viikoittainen työaika on joustavasti n. 10-20 tuntia, myöhemmin mahdollisesti puolipäiväinen.

Kuulostaako hyvältä? Lähetä hakemus ja CV 14.6.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mervi.haavisto@drum.fi. Ilmoitathan hakemuksessasi koska voisit aloittaa ja kuinka pitkään voisit työskennellä meillä.