Haemme videokuvaaja-tuottajaa
rekry

Haemme videokuvaaja-tuottajaa

13.01.21
Etsimme joukkoomme videokuvaaja-tuottajaa, jolla on paloa ja nälkää työskennellä Suomen kiinnostavimpien yritysten, brändien ja yhteisöjen kanssa.

Drum on yksi Suomen johtavista viestintätoimistoista, jossa luovuus ja tulokset kulkevat käsi kädessä. Joukkomme paiskii töitä etätoimistoilla ja Helsingin Punavuoressa.

Etsimme joukkoomme videokuvaaja-tuottajaa, jolla on paloa ja nälkää työskennellä Suomen kiinnostavimpien yritysten, brändien ja yhteisöjen kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan kokonaisvaltaisia liikkuvan kuvan tuotantoja osana Drumin tiimiä niin asiakkaillemme kuin omiin kanaviimme. Työtämme määrittävät luovuus, yhdessä tekemisen meininki ja tavoitteellisuus.

Odotamme, että sinulla on kokemusta erityisesti kuvaamisesta ja editoinnista. Lisäksi hallitset kevyempien tuotantojen osalta prosessin kokonaisvaltaisesti aina esituotannosta valmiiseen ja viimeisteltyyn lopputulokseen asti.

Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja tartut myös sinulle uudenlaisiin tehtäviin innolla. Kykenet edistämään projektejasi myös itsenäisesti ja haluat kantaa vastuuta kokonaisuuksista. Osaat myös hyödyntää kollegoidesi ammattitaitoa sekä jakaa omaa osaamistasi muille.

Arvostamme lisäksi osaamista muun muassa kevyen animoinnin, valokuvauksen, käsikirjoittamisen sekä projektinhallinnan saralla.

Toivomme, että sinulla on alan koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus alalta. Aiempi kokemus tuotantoyhtiössä tai toimistossa esimerkiksi viestinnän, mainonnan tai markkinoinnin alalla lasketaan eduksi.

Työsuhde on vakituinen ja täysipäiväinen. Lopullinen työnkuva tarkentuu osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteiden perusteella.

Lähetä hakemuksesi sekä CV ja portfolio palkkatoiveineen 29.1. mennessä sähköpostilla osoitteeseen antti.lehtinen@drum.fi. Merkitse viestin aiheeksi “Kuvaaja/tuottaja”. Kerrothan referenssien yhteydessä tarkemmin omasta roolistasi tuotannossa.

Kysyttävää? Antti Lehtinen + 358 50 5727 991 antti.lehtinen@drum.fi

Katso myös muut avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus täältä.