Haemme määräaikaista viestintäassistenttia
rekry

Haemme määräaikaista viestintäassistenttia

28.05.21
Etsimme joukkoomme kirjoittamisesta ja sisällöistä innostuvaa viestintäassistenttia.

Drum on yksi Suomen johtavista viestintätoimistoista, jossa luovuus ja tulokset kulkevat käsi kädessä. Noin kolmenkymmenen ammattilaisen joukkomme paiskii töitä etätoimistoilla ja Helsingin Punavuoressa.

Tule tekemään kanssamme viestintäalan parasta työpaikkaa. Olemme reilusti kunnianhimoinen viestintätoimisto ja teemme vaikuttavaa ja palkittua työtä, asiakkaan parhaaksi. Meillä on hallussamme koko markkinointiviestinnän kenttä suunnittelusta tuotantoon sekä erittäin monipuolinen asiakaskunta. Työyhteisöömme kuuluu sekä yhden alueen spesialisteja että kokonaisuuksia hallitsevia generalisteja eri taustoista: meillä innostutaan ja onnistutaan yhdessä.

Viestintäassistenttina pääset osaksi erilaisia asiakastiimejä, niin yhteiskunnallisia kuin raikkaan kaupallisiakin. Autat tiimejä esimerkiksi monikanavaisissa markkinointiviestinnän kampanjoissa ja -tuotannoissa. Lisäksi pääset kirjoittamaan merkityksellisiä, kiinnostavia ja oivaltavia sisältöjä asiakkaidemme eri kanaviin kuten tiedotteisiin, julkaisuihin, someen ja mainontaan.

Toivomme, että

  • olet erinomainen kirjoittaja ja innostut erilaisista sisällöistä.
  • haluat oppia uutta, olet utelias ja kokeilunhaluinen.
  • sinulla on korkeakoulututkinto taskussasi tai olet viimeistelemässä alan opintojasi. Työ on loistava tilaisuus esimerkiksi vastavalmistuneelle päästä tutustumaan markkinointiviestinnän maailmaan.
  • osaat aikatauluttaa omaa työtäsi ja pitää useita palloja ilmassa samaan aikaan, kuten toimistoarki ja etäaika edellyttävät.

Haluamme myös mainita, että meille on tärkeää, että työyhteisössämme voidaan hyvin. Sekä töissä että vapaa-ajalla saa ja pitää olla kivaa. Pidämme huolta, että työvälineemme ovat kunnossa, tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Työsuhde on määräaikainen 6 kk. Haemme henkilöä, joka voisi aloittaa elokuun aikana.

Kuulostaako kivalta? Ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuprosessin aikana. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 13.6.2021 ja hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen reeta.kaivola@drum.fi. Kirjoitathan viestin aiheeksi Viestintäassistentti.

Kysymyksiä? Reeta Kaivola, 045 634 9927

PS. Kiinnostaisiko kuulla myös meillä assistenttina aloittaneen Jennin näkemyksiä työstä kahvikupin äärellä? Buukkaa vartin etäkahvit Google Meetsissä Jennin kanssa joko torstaina 3.6. tai perjantaina 4.6. klo 13-16.30. Laita viestiä: jenni.jaaskelainen@drum.fi.