Drum ja Firan kahden viikon putkiremontti SABRE Awardsin shortille
Kisat

Drum ja Firan kahden viikon putkiremontti SABRE Awardsin shortille

18.04.17
Suomen puhutuin linjasaneeraus ottaa toukokuussa mittaa EMEA-alueen parhaista viestintätöistä.

Drumin rakennusyhtiö Firalle suunnittelema ja toteuttama viestintätyö on päässyt kansainvälisen viestintäalan kilpailun finaaliin.

EMEA-alueen parasta viestintää palkitsevan SABRE Awards -kilpailun shortlistat julkaistiin tänään, ja Drumin ja Fira Palveluiden Kahden viikon putkiremontti -projekti on ehdolla Gold SABRE -palkinnon voittajaksi toimialakategoriassa Real Estate and Construction.

Uudella Fira Ketterä -hankemallilla toteutetusta putkiremontista tuli syksyllä 2016 Suomessa valtakunnallinen puheenaihe. Siinä roihuvuorelaisen kerrostalon linjastosaneeraus tehtiin niin, että asukkaiden täytyi muuttaa kotoaan evakkoon vain kahden viikon ajaksi.

Julkinen keskustelu laajeni koko rakennusalan vanhojen toimintatapojen kyseenalaistamiseksi ja osuvaksi esimerkiksi käytännön tuottavuusloikasta. Firan remontista julkaistiin mediassa yli 200 juttua, ja Twitterissä putkiremonteista keskusteltiin marraskuussa enemmän kuin koko edeltävänä vuonna yhteensä. Mikä parasta, Firan tilauskirjat täyttyivät jo ennen kuin kahden viikon putkiremontti saatiin valmiiksi.

Lue lisää kahden viikon putkiremontista.

Vuoden 2017 EMEA SABRE Awards -kisaan osallistui tänä vuonna yli 2400 viestintätyötä, joita arvioi alan kärkeä edustava 40-henkinen jury. Kilpailun voittajat julkistetaan Lontoossa 23.5.

SABRE Awards -menestys on riemastuttanut drumilaisia muinakin keväinä. Vuonna 2015 olimme ehdolla DNA:n Jolla-lanseerauksen ja Elovenan Puurobaarin kanssa, ja 2014 voitto tuli kotiin pehmopaperibrändi Lambille tehdyn työn myötä.