Jussi Eronen Drumiin johtavaksi viestintäkonsultiksi
Uutiset

Jussi Eronen Drumiin johtavaksi viestintäkonsultiksi

08.07.21

Jussi Eronen aloittaa elokuussa Viestintätoimisto Drumissa johtavana viestintäkonsulttina. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Suomen Kuvalehden ja MTV Uutisten toimituspäällikkönä sekä Ylen ajankohtais- ja featuretoimituksen esimiehenä. Lisäksi hän on useana vuotena johtanut MTV:ssä SuomiAreena-tapahtuman organisaatiota.

– Erosen osaamisessa kiteytyy modernin viestinnän ydin, eli sekä yhteiskunnallisesti puhuttelevat teemat että sisältöosaaminen tapahtumista liikkuvaan kuvaan. Lisäksi hänellä on vahvaa johtamiskokemusta, Drumin toimitusjohtaja Maija Tommila sanoo.

Valtiotieteiden maisteri Jussi Erosen tehtäviin kuuluvat yhteiskunnallisen viestinnän suunnittelu, media- ja esiintymisvalmennukset sekä tapahtumasuunnittelu.

– Etsin huippujoukkuetta, jossa kaikki pelaavat samaan maaliin. Drumin hyvää tiimihenkeä korostava ajattelu teki vaikutuksen. Olen pitkään katsonut yhteiskuntaa median suunnalta, nyt tuntuu kiinnostavalta nähdä maailma Drumin asiakkaiden monipuolisista näkökulmista. Odotan innolla elokuuta, Jussi Eronen sanoo.

Lisätietoja:

Jussi Eronen, p. 040 540 3337

Maija Tommila, p. 040 7687590