Kuvittajia ja knoppitietäjiä – tutustu Simoon, Emmaan ja Ellaan
Rumpalit

Kuvittajia ja knoppitietäjiä – tutustu Simoon, Emmaan ja Ellaan

28.05.19
Drumissa aloitti kevään aikana yhteensä kuusi uutta rumpalia – osa upouusia, osa vähän tutumpia. Tutustu kuusikosta uusimpiin eli Ellaan, Simoon ja Emmaan: keitä yhdistää intohimo kuvittamiseen, ketkä yllättävät knoppitiedoillaan?

Simo Arvo on Drumiin comebackin tehnyt projektijohtaja, joka on omimmillaan erityisesti mediaviestinnän ja teknologian parissa. Simo kävi välillä pörssiyhtiön viestintäpäällikkönä, mutta palasi keväällä takaisin konsultoinnin pariin. Vapaalla hän viihtyy ravintoloissa, matkoilla ja merellä.

Mikä sai sinut palaamaan Drumiin?
Muualla ollessani kaipasin erityisesti sitä monipuolisuutta, joka viestintätoimistossa työskennellessä on osa jokaista päivää. Tietysti täällä oli myös valtava määrä ystäviä, joiden joukkoon oli helppo palata.

Missä asioissa olet erityisen haka?
Olen ehdottomasti viestinnän generalisti eli tehnyt kohta kymmenvuotisen toimistouran aikana ”vähän kaikkea”. Koen olevani hyvä ymmärtämään, mitä asiakas haluaa sanoa ja kenelle viesti kannattaa kohdentaa, oli kyse sitten b2b-rakennusyrityksestä tai vaikka juustobrändistä. Olen aikaisemmin kirjoittanut elokuva-arvosteluja ja uskon, että työkaverini voisivat yllättyä myös taiteen tuntemuksestani sekä elokuvia koskevista knoppitiedoistani.

Entä mikä uusi kiinnostaa sinua juuri tällä hetkellä?
Vastuullisuusviestintä kiinnostaa, mutta ei mainostemppuina. Tuntuu, että monet yritykset toimivat paljon vastuullisemmin kuin miltä ulospäin edes näyttää. Minua kiinnostaa, miten toimintatapoja voisi tuoda arjessa paremmin esiin muutenkin kuin erillisinä kampanjoina.

 

Emma Tikkanen on mainostoimistomaailmasta tuleva graafinen suunnittelijamme, joka ennen Drumia työskenteli erityisesti konseptikehityksen parissa. Vapaa-ajalla Emman päiviä tähdittävät hyvä kahvi ja ruoka, viherkasvit sekä satunnaiset kulttuuririennot.

Mikä sai sinut hakemaan meille töihin?
Törmäsin avoimeen graafikonpaikkaan sattumalta työskennellessäni pienemmässä mainostoimistossa. Koska olin kuullut Drumista jo aiemmin, päätin tarttua uuteen tilaisuuteen ja haasteeseen. Onneksi tartuin, sillä Drum on tuntunut kodilta heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Missä asioissa olet erityisen haka?
Kuvittamiseen liittyviin työtehtäviin tartun aina erityisellä tarmolla! Olen kuitenkin innokas oppimaan uutta, mihin rumpalius on monipuolisilla työtehtävillään tarjonnut erinomaisen paikan. Graafisen osaamisen lisäksi minulla on myös yllättävän laaja nippelitietovarasto – Tästä on ollut hyötyä Trivial Pursuitissa ja satunnaisissa pubivisoissa, vaikka vastapelaajia oudot tietämykset saattavatkin välillä ärsyttää.

Entä mikä uusi kiinnostaa sinua juuri tällä hetkellä?
Juuri nyt etenkin uudet tekniikat, tekstuurit ja väriyhdistelmät sekä niiden käyttöönotto asiakastöissä kiinnostavat erityisen paljon. Lisäksi olen päässyt taas pitkästä aikaa animoinnin makuun!

 

Uusi graafinen suunnittelijamme Ella Härkönen hyppäsi viestinnän pariin designtoimistosta. Lahden Muotoiluinstituutissa eli Muotsikassa kouluttautuneelle Ellalle työskentely kuluttajabrändien parissa on tuttua ja kaikki brändin rakentamiseen liittyvät projektit lähellä sydäntä. Vapaa-ajalla Ellan mielestä parasta on rauhassa juotu aamukahvi ja spontaanit päiväunet.

Mikä sai sinut hakemaan meille töihin?
Drumiin minut sai hakemaan ennen kaikkea kuulopuheet hyvästä työkulttuurista ja ilmapiiristä. Lisäksi halusin kehittyä ammatillisesti ja kaipasin vaihtelua työtehtäviini. Ajattelin, että viestintätoimistossa ainakin pääsee aivan uudenlaisten projektien pariin. Enkä joutunut pettymään!

Missä asioissa olet erityisen haka?
Hanskaan isotkin kokonaisuudet, esimerkiksi kaikki kamppisilmeen osaset verkkosivujen suunnittelusta somesisällön toteutukseen. Jollekin saattaa tulla yllätyksenä minulle kertynyt tietämys päivittäistavarakaupan pakkauksien suunnittelusta.

Entä mikä uusi kiinnostaa sinua juuri tällä hetkellä?
Tällä hetkellä olen innoissani kuvittamisesta ja tämän rakkaan harrastukseni hyödyntämisestä töissä. Drumissa sytyttää parhaillaan myös projektit, joissa pääsee vaikuttamaan yhteiskunnallisesti merkittäviin asioihin.

 

Kevään muihin uusiin kollegoihimme Kaisaan, Saaraan ja Oonaan voit tutustua täällä ja kaikkiin drumilaisiin puolestaan täällä. Jos olet kiinnostunut töistä Drumissa, kurkkaa tänne.