MTL Awards: Kahden viikon putkiremontti on vuoden viestintätyö
Kisat

MTL Awards: Kahden viikon putkiremontti on vuoden viestintätyö

31.05.17
Firan kahden viikon putkiremontti pokkasi kokonaista kaksi palkintoa MTL Communications Awards -kilpailussa.

Drumin ja Firan kahden viikon putkiremontti palkittiin vuoden viestintätyönä MTL Awardseissa 2017. Lisäksi työ voitti myös kategorian B2C-palvelut.

Itähelsinkiläisen kerrostalon linjasaneeraus saatiin nostettua valtakunnalliseksi puheenaiheeksi uuden Fira Ketterä -hankemallin myötä. Sen avulla remontti pystyttiin tekemään niin, että asukkaiden täytyi muuttaa kotoaan evakkoon vain kahdeksi viikoksi.

Kahden viikon putkiremontti -projektissa viestintää lähdettiin tekemään rohkeasti, ja ensimmäinen lehdistötilaisuus pidettiin jo ennen remontin alkua. Näin saatiin media kiinnostumaan ja seuraamaan remonttia alusta loppuun saakka. Projektista kirjoitettiin mediassa yli 200 juttua ja Firan tilauskirjat täyttyivät jo ennen kuin remontti saatiin valmiiksi.

Tuomaristo perustelee voittajan valintaa seuraavasti:

”Viestinnällä on haastettu koko ala miettimään asioita uudella tavalla ja viestintätyö näkyi myös asiakkaan tilauskirjoissa.”

Huikean näkyvyyden saanut putkiremontti on niittänyt kunniaa myös kansainvälisessä SABRE Awards EMEA –kilpailussa kategoriassa Real Estate and Construction.

Drum ylsi tämän vuoden MTL Awards -kilpailussa kolmeen finaalipaikkaan kahdella kisatyöllään. Piltti kisasi voitosta B2C-tuotteiden sarjassa ja Fira sekä B2B- että B2C-palveluiden sarjassa.

Lue lisää kahden viikon putkiremontista
Lue lisää Piltti Myytinmurtajat -kampanjasta

Suuret kiitokset Firalle, Piltille ja muille huikeille asiakkaillemme hyvästä yhteistyöstä! Onnittelut myös muille MTL Communications Awards -kisassa voittaneille.

Drumin MTL Communications Awards -palkinnot 2017

Vuoden viestintätyö
Kahden viikon putkiremontti
Fira

B2C-viestintä: palvelut
Kahden viikon putkiremontti
FIRA