Putkeen meni! Drum ja Fira pokkasivat kansainvälisen SABRE Awardin
Kisat

Putkeen meni! Drum ja Fira pokkasivat kansainvälisen SABRE Awardin

24.05.17
Roihuvuorelainen putkiremontti päihitti kansainvälisessä viestintäalan kilpailussa Dubain maailman korkeimman rakennuksen ja Panaman kanavan.

Drumin ja rakennusyhtiö Firan yhteistyö sai kansainvälistä tunnustusta, kun kahden viikon putkiremonttina tunnettu viestintäprojekti palkittiin 2017 SABRE Awards EMEA -gaalassa Lontoossa 23.5.

EMEA-alueen parasta viestintää juhlistavaan SABRE Awards -kilpailuun osallistui tänä vuonna yli 2400 työtä. Toimialakategorian Real Estate and Construction finaalissa kisasivat mm. Dubaihin rakennettavan maailman korkeimman rakennuksen lanseeraus ja Panaman kanavan uudistukseen liittyvä viestintä, mutta Gold SABRE -pystin vei roihuvuorelainen putkiremontti.

Itähelsinkiläisen kerrostalon linjasaneeraus saatiin nostettua  valtakunnalliseksi puheenaiheeksi uuden Fira Ketterä -hankemallin myötä. Sen avulla remontti pystyttiin tekemään niin, että asukkaiden täytyi muuttaa kotoaan evakkoon vain kahdeksi viikoksi.

Julkinen keskustelu laajeni koko rakennusalan vanhojen toimintatapojen kyseenalaistamiseksi, ja Firan hankkeesta tehtiin osuva esimerkki käytännön tuottavuusloikasta. Firasta ja kahden viikon remontista julkaistiin mediassa yli 200 juttua, ja Twitterissä putkiremonteista keskusteltiin marraskuussa enemmän kuin koko edeltävänä vuonna yhteensä. Firan tilauskirjat täyttyivät jo ennen remontin valmistumista.

Lue lisää kahden viikon putkiremontista.

Drumille on tullut SABRE Awards -menestystä aiemminkin: vuonna 2015 olimme ehdolla DNA:n Jolla-lanseerauksen ja Elovenan Puurobaarin kanssa, ja 2014 nappasimme Gold SABRE:n pehmopaperibrändi Lambille tehdyn viestinnän myötä.

Kiitos Fira, hyvä me, ja lämpimät onnittelut myös muille tämän vuoden SABRE-voittajille!