Drum suunnitteli Versowoodin hiilidioksidiviestinnän konseptin ja lanseerauksen
case

Drum suunnitteli Versowoodin hiilidioksidiviestinnän konseptin ja lanseerauksen

Asiakas Versowood
Versowood on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja. Drum terävöitti Versowoodin hiilidioksidiviestinnän konseptin. 

Puu – luonnollinen hiilivarasto

Ilmastonmuutos on aikamme suurin haaste ihmiskunnalle. Sen torjunnassa ensisijaista on vähentää radikaalisti ihmisen aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä sekä estää niiden päätymistä ilmakehään.

Hiilidioksidin ilmakehään vapautumisen haasteet ja hiilinielujen tärkeys tunnustetaan laajalti. Läheskään yhtä moni ei tiedä, että myös kaadettu puu sitoo hiilidioksidia. Versowood halusi herättää keskustelua metsänhoidon ja puurakentamisen ympäristövaikutuksista ja suomalaisten omista hiilivarastoista.

Hiilidioksidiviestinnän tunnus rakentui puun läpileikkauksesta, hiilidioksidin molekyylikaavasta ja Versowoodin graafisista elementeistä.

Suomalainen puu on luonnollinen ratkaisu

Globalisaatio, kaupungistuminen ja maailman keskiluokkaistuminen tarkoittavat maailmanlaajuista kulutuksen ja rakentamisen kasvua. Maailman taistellessa ilmastokatastrofia vastaan, kasvu ei voi jatkossa perustua uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöön.

Suomessa puuta kasvaa joka hetki enemmän kuin kaadetaan, esimerkiksi kuusikerroksisen puukerrostalon rakennuspuut kasvavat Suomen metsissä puolessa minuutissa.

Puun tarina

 Suunnittelimme lanseerauksen tueksi animaatiovideon, joka havainnollistaa puun kiertoa puunjalostuksessa.

 

 

Suomalaisten omat hiilivarastot

Hiilidioksidiviestintä jalkautettiin osaksi Versowoodin arkea ja mainontaa.

Tässä liikkuu jopa 20 tonnin hiilivarasto.

 

Versowoodin ydinliiketoimintaa on raakapuun jalostaminen.

 

Simo

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Simo Arvo

Puh. +358 40 132 5682

simo.arvo@drum.fi

Millaista referenssiä etsit?

Olemme koonneet nettiin vain muutamia esimerkkejä töistämme. Jos haluat kuulla lisää tietyn toimialan tai viestinnän alueen kokemuksestamme, kutsu meidät kylään!