Palvelut

Teemme Drumissa monipuolista markkinointiviestintää yhdessä hyvin monenlaisten asiakkaiden kanssa. Uskomme, että voimme löytää asiakkaillemme toimivimpia ratkaisuja vain, jos tunnemme markkinointiviestinnän kentän ja mahdollisuudet riittävän laajasti.

Erityisen hyviä tahdomme olla asiakkaidemme haasteiden yksilöllisessä ratkomisessa, identiteetin kirkastamisessa ja ilmeen uudistamisessa sekä vaikuttavien markkinoinnin ja viestinnän projektien toteuttamisessa.

Lue lisää palveluistamme alta.
Strategia & konsultointi

Strategia & konsultointi

Tarvitsetko uuden viestintästrategian, pikaista sparrausta, laajaa viestintäyhteistyötä vai luottokonsultin, jonka kanssa voit pallotella haasteita ja mahdollisuuksia? Me olemme sinua varten.
LUE LISÄÄ
Markkinointi & viestintä

Markkinointi & viestintä

Haluatko viestiä uudesta tuotteesta tai palvelusta? Kertoa sidosryhmille ja asiakkaille, että toimit vastuullisesti? Vai kaipaatko napakkaa viestinnän konseptia? Olemme apunasi kaikessa markkinointiviestinnässä suunnittelusta tuotantoon.
LUE LISÄÄ
Brändi & identiteetti

Brändi & identiteetti

Tahtoisitko kirkastaa yrityksesi tai brändisi identiteettiä? Luoda toimivan tarinan ja löytää sille osuvan kiteytyksen? Uudistaa ilmeesi? Luoda ja lanseerata kokonaan uuden brändin? Olemme toteuttaneet lukuisia brändiprojekteja ja saaneet niistä erinomaista palautetta.
LUE LISÄÄ
Koulutus & valmennus

Koulutus & valmennus

Haluatko valmentaa organisaatiosi avainhenkilöt esiintymään ja kohtaamaan median? Tarvitsetko koulutusta some-kanaviin tai mainontaan liittyen? Tai kiinnostaisiko valmentaa henkilöstöstäsi sujuvampia viestijöitä? Kokeneet valmentajamme ja kouluttajamme auttavat mieluusti.
LUE LISÄÄ
Rummuttamo

Rummuttamo

Haluatko toteuttaa kanssamme projektin osittain tai kokonaan etänä? Voimme tarjota lähes kaikki palvelumme virtuaalisesti. Työskentelyalustamme Rummuttamo tekee etäyhteistyöstä sujuvaa ja pitää olennaiset tiedot yhdessä paikassa.
LUE LISÄÄ