Hyppää sisältöön

Välitämme, viisastumme, vaikutamme ja viihdymme.

Luomme yhdessä alan parhaan työpaikan.

Me rumpalit välitämme toisistamme ja siitä, mitä teemme. Tahdomme olla parhaita työkavereita toisillemme. Haluamme voida hyvin ja siksi sekä töissä että vapaa-ajalla saa ja pitää olla kivaa.

Meillä kaikilla on myös yhtäläiset mahdollisuudet saada äänemme kuuluviin itsemme ja työyhteisömme kehittämisessä. Drumissa huomioidaan mahdollisuuksien mukaan myös erilaiset elämäntilanteet.

Arvostamme uuden oppimista, uteliaisuutta ja kokeilunhalua. Innostumme ja onnistumme yhdessä. Olemme reilusti kunnianhimoisia ja haluamme tehdä vaikuttavaa ja palkittua työtä, asiakkaidemme parhaaksi.


Olemme hyvän mielen toimisto.

Mielenterveydellä on suuri merkitys työn iloon. Merkityksellinen työ myös parantaa mielialaa. Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden oppia jotain uutta ja kuulua yhteisöön. Ihmiset tekevät Drumista Hyvän mielen työpaikan.

Saamamme Hyvän mielen työpaikka ® -merkki kertoo siitä, että edistämme mielenterveyttä työpaikallamme. Merkki on tunnustus paremman työelämän puolesta ponnisteleville työyhteisöille. Hyvän mielen työpaikka ® -merkin myöntää MIELI Suomen Mielenterveys ry. 


Meitä on moneksi.

Drumissa on ihmisiä jos jonkinlaisia, sekä generalisteja että oman tonttinsa erikoisosaajia. Meillä on esimerkiksi näkemyksellisiä brändisuunnittelijoita, oivaltavia kuvittajia, kriisi- ja mediaviestinnän taitajia, sisäisen viestinnän asiantuntijoita sekä teräväkynäisiä kirjoittajia. Kokoamme aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan tiimin, sillä tiimityössä olemme parhaimmillamme.


Töihin Drumiin?

Meillä saat houkuttelevia hommia pöydällesi ja innostuneita ammattilaisia ympärillesi. Arvostamme tietyn alueen erityisosaamista, mutta edellytämme myös kiinnostusta markkinointiviestinnän kokonaiskuvaa kohtaan.

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja. Jos haluat lähettää avoimen hakemuksen, lähetä se sähköpostilla toimitusjohtajallemme Maija Tommilalle: maija.tommila@drum.fi. Kerro viestissäsi kuka olet, mitä olet tehnyt ja kuinka voit auttaa.

Haku