Liikenneturvan videoilla motivoidaan turvallisiin valintoihin liikenteessä
case

Liikenneturvan videoilla motivoidaan turvallisiin valintoihin liikenteessä

Asiakas Liikenneturva
Drum on tehnyt liikenneturvallisuutta edistävän Liikenneturvan kanssa yhteistyötä useita vuosia. Yhdessä Liikenneturvan kanssa on syntynyt monipuolisia videoita kaikille liikenteessä liikkuville varusmiehistä pienten lasten vanhempiin.

Liikenneturva on liikenneturvallisuuden edunvalvoja, joka pyrkii edistämään tieturvallisuutta vaikuttamalla ihmisten käyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin koko Suomessa. Liikkuva kuva on Liikenneturvalle tärkeä työkalu ja kerronnan väline tiedon välittämiseen sekä ihmisten asenteiden muuttamiseen.

”Videot yhdistävät kivalla tavalla tunnetta ja tietoa ja tarjoavat ehkä oivalluksia, jotka motivoivat ihmisiä tekemään turvallisia valintoja liikenteessä”, sanoo Liikenneturvan viestinnän suunnittelija Minna Saarinen.

Tärkeintä videotuotannossa on hyvä tiimi

Liikenneturva on ollut Drumin asiakas vuodesta 2011 alkaen. Vuosien aikana Drum on muiden projektien lisäksi toteuttanut Liikenneturvalle useita erilaisia videoita. Videoilla on muun muassa neuvottu vanhempia eri ikäisten lasten turvaistuinten käyttämisessä, esitelty autojen turvatekniikkaa ja kerrottu Liikenneturvan varusmiehille järjestämästä liikennekasvatuksesta. Yhteistyö myös liikkuvan kuvan parissa jatkuu Drumin ja Liikenneturvan välillä.

”Tärkeintä videotuotannossa on hyvä tiimi. Se, joka ymmärtää, mitä ollaan tekemässä ja miksi ja tekee sen”, korostaa Liikenneturvan Saarinen.

Katso alta muutama esimerkki Liikenneturvan kanssa toteuttamistamme videoista.

 

Laura

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Laura Rauhala

Puh. +358 40 545 9519

laura.rauhala@drum.fi

Millaista referenssiä etsit?

Olemme koonneet nettiin vain muutamia esimerkkejä töistämme. Jos haluat kuulla lisää tietyn toimialan tai viestinnän alueen kokemuksestamme, kutsu meidät kylään!