Pohjois-Euroopan suurimman mallastamon brändi uudistui
case

Pohjois-Euroopan suurimman mallastamon brändi uudistui

Asiakas Viking Malt
Viking Malt on Pohjois-Euroopan johtava mallastaja, joka myy maltaita suurille ja pienille panimoille ympäri maailmaa. Lahdessa pääkonttoriaan pitävän Viking Maltin vahvuus ovat erikoismaltaat, joilla on kysyntää pienpanimoissa craft-olutbuumin myötä. Tätä asiakaskuntaa Viking Malt tahtoo nyt erityisesti puhutella.

Lähdimme rakentamaan yhdessä Viking Maltin kanssa yrityksen brändiä kokonaisvaltaisesti. Päätavoitteena oli uuden kohderyhmän, eli pienpanimoiden puhutteleminen.

 

”We are on a journey through the world of malt and we want you to come along.”

Viking Maltin brändi, logo, tarina, slogan, graafinen ilme ja kuvamaailma päivitettiin kokonaan. Nettisivut uusittiin täysin. Myös tuotteistus mietittiin uudelleen. Mallastajat ja heidän ammattitaitonsa haluttiin nostaa esiin. Samoin pohjoisen puhdas raaka-aine, ohra. Näkyvin ja tärkein media, mallassäkki, valjastettiin tämän lisäksi brändin viestintään.

Sanoista tekoihin

Brändin kirkastettu tarina ja ilme ovat jalkautuneet laajasti eri sisältöihin. Olemme mm. tuottaneet Viking Maltille sarjan videoita, joissa näytetään mallastuksen eri vaiheita, raaka-aineiden hankintaa sekä mallastajia työssään. Yhtenäinen teema ja ilme on jalkautettu myös messukonseptiksi.

Mukaan asiakkaiden maailmaan

Pienpanimoiden jatkuvana haasteena on kehittää yhä uusia kiinnostavia oluita. Viking Malt tahtoo auttaa heitä tässä. Uusien erikoismaltaiden kehittäminen, reseptiikka, koulutus ja inspiraation tarjoaminen ovat Viking Maltin asiakasviestinnän ydinsisältöä.

Vuonna 2017 toteutimme Viking Maltin pienpanimoasiakkaille kyselyn, jonka perusteella heille tarjottavia palveluita ja viestintää kehitetään edelleen.

Mikko

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Mikko Koivulehto

Puh. +358 40 555 1313

mikko.koivulehto@drum.fi

Millaista referenssiä etsit?

Olemme koonneet nettiin vain muutamia esimerkkejä töistämme. Jos haluat kuulla lisää tietyn toimialan tai viestinnän alueen kokemuksestamme, kutsu meidät kylään!