Tehyn Hyvän hoidon ketju esitteli soten todelliset tekijät
case

Tehyn Hyvän hoidon ketju esitteli soten todelliset tekijät

Sote-uudistus syntyy paperilla ja poliittisilla päätöksillä, mutta sen toteuttavat hoitoalan ammattilaiset. Tehyn Hyvän hoidon ketju -kampanja esitteli sote-uudistuksen tärkeimmän pointin: toimivat hoitoketjut ja hyvä yhteispeli eri toimijoiden kesken ratkaisevat koko uudistuksen onnistumisen.

Tehy on kaikkien koulutettujen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten järjestö, jossa on jäseninä kymmenien eri ammattiryhmien edustajia. Tätä moninaisuutta ja erilaisten ammattilaisten yhtenäisyyttä tahdottiin tuoda esiin Hyvän hoidon ketju -kampanjassa. Moniammatillisuus on Tehyn vahvuus monessakin mielessä, sillä myös edunvalvonnassa yksi yhteinen järjestö on tärkeä voimatekijä.

 

Yhteiskunnallista vaikuttamista ja jäsenviestintää

Tehyn kampanjoiden tärkein kohderyhmä ovat sen omat jäsenet. Vaikka Hyvän hoidon ketjun kärkenä oli yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja kampanja näkyi kaikille suomalaisille, hyödynnettiin teemaa laajasti myös jäsenviestinnässä ja uusien jäsenten hankinnassa.

Kaiken mitä Tehy tekee tai sanoo, täytyy puhutella ennen kaikkea jäseniä.

Yhtenäinen viesti ja ilme kaikissa kanavissa

Hyvän hoidon ketju näkyi mainonnassa, sosiaalisessa mediassa, hoitoalan työpaikoilla ja Tehyn omissa kanavissa. Ilmettä ja ideaa on hyödynnetty myös vaikuttajaviestinnässä ja monissa Tehyn materiaaleissa.

Kampanjaan tehtiin kampanjasivu, jossa mainoksissa esiintyneet oikeat tehyläiset kertoivat omasta työstään ja siinä tehtävästä yhteispelistä toisten ammattiryhmien kanssa.

Hyvän hoidon ketju näkyy myös Tehyn tapahtumissa ja Drumin suunnittelemalla messuosastolla.

160 000
jäsentä
Tehyn viestinnän tärkein kohderyhmä ovat omat jäsenet.
54k
tykkääjää
Tehyllä on Suomen suosituimmat ammattijärjestöjen some-kanavat, jotka tavoittavat jäsenet erinomaisesti.
20
tehyläistä
Kahden studiopäivän aikana saatiin loputtomasti hienoa kuvamateriaalia – ja kasvot Tehylle.
Laura

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Laura Rauhala

Puh. +358 40 545 9519

laura.rauhala@drum.fi

Millaista referenssiä etsit?

Olemme koonneet nettiin vain muutamia esimerkkejä töistämme. Jos haluat kuulla lisää tietyn toimialan tai viestinnän alueen kokemuksestamme, kutsu meidät kylään!