Tradekan Omistaminen tekee hyvää -blogi hurmaa kiinnostavilla sisällöillä
case

Tradekan Omistaminen tekee hyvää -blogi hurmaa kiinnostavilla sisällöillä

Asiakkaamme Tradeka halusi meiltä tavan kertoa, miten hyvää tulosta tekevä omistajaosuuskunta tekee hyvää myös yhteiskunnalle. Muodoksi valikoitui Tradekan oma media eli Omistaminen tekee hyvää -blogi.

Ankkuriomistajana toimiva Tradeka jakaa tuotostaan vuosittain merkittävän osan yhteiseksi hyväksi esimerkiksi erilaisten tuki-, sijoitus-, ja lahjoituskohteiden muodossa. Tradekan jäsenyys haluttiin näyttää siis hyvänä tapana olla mukana vaikuttamassa myönteisellä tavalla suomalaiseen talouselämään ja yhteiskuntaan. Viestinnän ensimmäisenä kohderyhmänä olivat Tradekan oma organisaatio ja 220 000 jäsentä ympäri Suomen. Toisena ja laajempana kohderyhmänä olivat Tradekan omistusyhtiöiden Restelin, Lehtipisteen ja Med Groupin asiakkaat.

Tradekan blogin artikkelit avaavat lahjoitustoimintaa konkreettisin esimerkein.

Ratkaisuna syntyi Omistaminen tekee hyvää -blogi

Osana Tradekan uutta viestintästrategiaa päätettiin konseptoida Omistaminen tekee hyvää -blogi Tradekan verkkosivuille. Blogista suunniteltiin selkeä, tunnistettava ja helppokäyttöinen kokonaisuus, joka erottuu muusta verkkosivusisällöstä ja ohjaa lukijaa uusien juttujen äärelle. Jokainen blogijuttu päätettiin perustaa kasvokkain tehtyihin haastatteluihin, jotta ääneen pääsisivät niin Tradekan jäsenet, tukikohteiden edustajat kuin sidosryhmätkin. Juttuja varten päätettiin myös ottaa videoklippejä tai valokuvia Suomen huippukuvaajien kanssa, jotta tarinoille saataisiin kasvot.

Jutut kuvataan Suomen huippukuvaajien kanssa.

Entä ne tulokset?

Drumin asiakastyytyväisyysmittauksessa Tradeka antoi toimistollemme täydet pisteet. Erityisen hyvät arviot saimme projektinhallinnasta ja luovista ratkaisuista.
– Blogi on mielestämme ollut erittäin onnistunut. Tekstien avulla olemme voineet konkretisoida lahjoitustoimintaamme jäsenistölle, omalle konsernillemme sekä laajalle yleisölle, kertoo Tradekan vastuullisuusjohtaja Satu Niemelä.

Tutustu blogiin täällä.

Jutun kuvat: Jarkko Mikkonen ja Heli Blåfield.

"Blogi on mielestämme ollut erittäin onnistunut. Tekstien avulla olemme voineet konkretisoida lahjoitustoimintaamme."
Satu Niemelä
Tradeka
Mari

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Mari Kuusinen

Puh. +358 40 196 4374

mari.kuusinen@drum.fi

Millaista referenssiä etsit?

Olemme koonneet nettiin vain muutamia esimerkkejä töistämme. Jos haluat kuulla lisää tietyn toimialan tai viestinnän alueen kokemuksestamme, kutsu meidät kylään!