Ideat, osaaminen ja tekemisen meininki.

Näitä Drumin ihmisiltä löytyy, mutta merkityksellistä viestintää voi tehdä vain yhteistyössä asiakkaan kanssa. Aloitetaanko heti? Ota yhteyttä: info@drum.fi

Töihin Drumiin?

Meillä saat houkuttelevia hommia pöydällesi ja innostuneita ammattilaisia ympärillesi. Arvostamme tietyn alueen erityisosaamista, mutta edellytämme myös kiinnostusta markkinointiviestinnän kokonaiskuvaa kohtaan.

Kerro Maijalle kuka olet, mitä olet tehnyt ja kuinka voit auttaa: maija.tommila@drum.fi

Fanni

Fanni Appelberg

Puh. +358 44 792 2220

fanni.appelberg@drum.fi

Fanni on erityisesti yhteiskunnallisten teemojen parissa viihtyvä viestintäkoordinaattori ja FM, jolla on aiempaa työkokemusta julkishallinnon viestinnästä. Vapaa-ajalla Fanni hoitaa matkakuumettaan liikkumalla lämpösaleissa.
Simo

Simo Arvo

Puh. +358 40 132 5682

simo.arvo@drum.fi

Projektijohtajana työskentelevä Simo on tottunut toimimaan teknologia- ja b2b-yritysten parissa. Viestintätoimistojen lisäksi hänellä on kokemusta myös viestintäpäällikön töistä Elisalla. Lämpimien kelien aikaan Simon löytää fiskarista Helsingin edustalta.
Laura

Laura Eskola

Puh. +358 44 586 8540

laura.eskola@drum.fi

Viestintäkonsulttimme Laura on koulutukseltaan muotoilija ja ihmistyypiltään intohimoinen sisustaja, joka rakastaa hyvää kahvia. Hän innostuu kaupunkikulttuurista, sosiaalisesta mediasta ja brändeistä sekä visuaalisesta ja oivaltavasta viestinnästä. Toimistohommien ulkopuolella Laura viihtyy ravintoloissa, vieraissa kaupungeissa ja kissavideoiden parissa.
Mirkka

Mirkka Guthwert

Puh. +358 40 538 1837

mirkka.guthwert@drum.fi

Mirkka on kuluttajabrändeihin ja sosiaaliseen mediaan hurahtanut viestintäkonsultti ja YTM. Ennen Drumiin asettumistaan hän on konsultoinut liikunta- ja hyvinvointibrändejä toisessa viestintätoimistossa, ohjannut 16 vuotta ryhmäliikuntaa sekä opettanut Intiassa Suomen kieltä ja kulttuuria. Vapaa-ajallaan Mirkka juoksee lenkkipolulla ja kahden vauhdikkaan leikki-ikäisen perässä.
Mervi

Mervi Haavisto

Puh. +358 50 490 0120

mervi.haavisto@drum.fi

Mervi on IT- ja viestintäalalla toiminut KTM, joka hoitaa Drumin talous- ja henkilöstöhallintoa. Siinä sivussa häneltä sujuvat sutjakasti myös käännöstyöt, lampunvaihdot ja kaikenlaiset selvityshommat. Mervi tykkää, jos voi olla avuksi toisille, ja sekös tekee meidän muiden toimistoelämästä mukavaa ja mutkatonta. Salmiakin syönti, spinning ja sulkapallo täyttävät Mervin vapaa-ajan, päikkäreillä rytmitettynä.
Peetu

Peetu Heikkinen

Puh. +358 40 756 9641

peetu.heikkinen@drum.fi

Drumissa suunnittelijana työskentelevä Peetu on mainostoimistotaustainen copywriter, jolta löytyy suunnitteluosaamisen lisäksi ymmärrystä ja kokemusta myös digitaalisista kanavista sekä sosiaalisen median kiemuroista. Vapaa-ajalla hänet löytää joko kulttuuririentojen parista tai jalkapallokatsomosta.
Kristiina

Kristiina Heikkonen

Puh. +358 44 050 6005

kristiina.heikkonen@drum.fi

Asiakkuusjohtajamme Kristiina on KTM, jonka ydinosaamista on monikanavainen kuluttajaviestintä. Kristiina innostuu viestinnästä, joka herättää tunteita, tuo tuloksia ja jota tehdään hyvällä fiiliksellä yhdessä asiakkaan kanssa. Takana 10 vuotta Drumissa sekä kokemusta media- ja mainostoimistoista. Vapaa-ajalla Titalla on jaloissaan useimmiten lenkkitossut, nappikset tai kolme lasta.
Ella

Ella Härkönen

Puh. +358 40 352 8911

ella.harkonen@drum.fi

Ella on graafinen suunnittelija, jolla on hallussa visuaaliset kokonaisuudet. Hän on koulutukseltaan muotoilija ja on ennen Drumiin tuloaan tehnyt töitä pakkaussuunnittelun ja brändäyksen parissa. Vapaa-ajalla Ella etsii tasapainoa joogan ja pizzanmaistelun väliltä.
Magdaleena

Magdaleena Ignatius

Puh. +358 41 543 8602 

magdaleena.ignatius@drum.fi

Magda on yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut viestintäkonsultti ja VTM. Nimensä laulusta saanut Magda nauttii luovista ideoista, haasteista ja merkityksellisestä viestinnästä. Onnelliseksi tekevät matkustaminen ja jäätelö.
Susanna

Susanna Isohanni

Puh. +358 40 560 4849

susanna.isohanni@drum.fi

Susanna on johtava viestintäkonsultti ja partneri, jonka sydän sykkii erityisesti teknologia- ja b2b-viestinnälle sekä sosiaaliselle medialle. Susanna haluaa, että viestinnän tulokset näkyvät viivan alla, ja hän onkin tehnyt tuloksekasta ja alan kilpailuissa palkittua viestintää jo liki parinkymmenen vuoden ajan. Vapaa-ajalla Susanna urheilee ja tekee käsitöitä.
Kirsi

Kirsi Jännes

Puh. +358 50 564 4645

kirsi.jannes@drum.fi

Viestintäkonsultti Kirsillä on taskussaan vuosien kokemus viestintäalalta ja toimittajan töistä sekä hallintotieteiden maisterin ja medianomin tutkinnot. Kirsi innostuu helposti kaikesta ja tykkää työstään juuri siksi, että saa perehtyä moniin asioihin. Vapaa-ajan kalenterista löytyy lasten menojen lisäksi aina vähintään yksi suunniteltu matka sekä omat fudispelit ja tennistunnit.
Jenni

Jenni Jääskeläinen

Puh. +358 44 742 6268

jenni.jaaskelainen@drum.fi

Viestintäassistentti Jenni on viestintää opiskeleva valtiotieteilijä, joka innostuu nokkelista sisällöistä, kaupunkikulttuurista ja kaikesta visuaalisesta. Vapaa-ajallaan Jenni viihtyy ruuan äärellä ja unelmoi uusista matkakohteista. 
Reeta

Reeta Kaivola

Puh. +358 45 634 9927

reeta.kaivola@drum.fi

Asiakkuusjohtajamme Reeta on markkinointi- ja yritysviestintään sekä yhteiskunnallisin aiheisiin erikoistunut KTM. Hän suunnittelee, toteuttaa ja johtaa – kaikkea mitä tarvitaan, jotta tulee valmista. Reetan vapaa-aika kuluu luonnossa liikkuen ja pienviljelijänä palstalla.
Tero

Tero Kekki

Puh. +358 40 514 1409

tero.kekki@drum.fi

Tero on Drumin partneri ja yksi perustajista. Hän työskenteli 20 vuotta MTV3:n uutispäällikkönä, toimittajana sekä Aasian ja Afrikan kirjeenvaihtajana. Nykyisin Tero paiskii töitä Drumissa viestinnän suunnittelijana pääasiassa yhteiskunnallisen viestinnän, vaikuttajaviestinnän ja suhdetoiminnan parissa. Vapaa-aikana hän viihtyy perheen, golfin sekä hyvän viinin ja ruuan äärellä.
Mikko

Mikko Koivulehto

Puh. +358 40 555 1313

mikko.koivulehto@drum.fi

Mikko on Drumin konseptisuunnittelija ja partneri. Hän keskittyy erityisesti viestintästrategioihin, viestinnän konsepti- ja kampanjasuunnitteluun sekä tarvittaessa tasokkaan tekstin tekemiseen. Ennen Drumia Mikko on työskennellyt tiedottajana, viestintäpäällikkönä, lehdentekijänä, copywriterinä ja mainostoimiston vetäjänä. Motto: sano se niin, että tuntuu!
Mari

Mari Kuusinen

Puh. +358 40 196 4374

mari.kuusinen@drum.fi

Mari on yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut johtava viestintäkonsultti ja YTM. Monipuolinen työkokemus on karttunut viestinnän konsultoinnin lisäksi toimittajan, tuottajan sekä some- ja PR-managerin töistä. Vapaa-ajalla Mari kokeilee erilaisia joogalajeja ja haaveilee seuraavasta ulkomaanmatkasta.
Niina

Niina Lehtimäki

Puh. +358 44 770 3122

niina.lehtimaki@drum.fi

Niina on vastuullisuudesta ja yhteiskunnallisista teemoista kiinnostunut viestintäassistentti ja KTM, jolle on kertynyt viestintäkokemusta myös pörssiyhtiöstä ja valtiolta. Vapaalla Niina viihtyy kulttuurin ja ruuan parissa ja täyttää asuinneliöitään huonekasveilla.
Antti

Antti Lehtinen

Puh. +358 50 572 7991

antti.lehtinen@drum.fi

Antti on viestintää ja maailmaa laajasti tarkasteleva asiakkuusjohtaja ja VTM, jolla on työkokemusta myös mediasta ja mainosmaailmasta. Toimistolla hänet tunnetaan kirjoittajana, suunnittelijana ja toteuttajana, joka innostuu erityisesti oivaltavasta kommunikoinnista ja yhteiskunnallisista aiheista.
Max

Max Lindh

Puh. +358 50 357 83 61

max.lindh@drum.fi

Max on graafinen suunnittelija, joka viihtyy parhaiten digitaalisessa maailmassa. Perinteisen graafisen suunnittelun lisäksi Maxilta luonnistuu myös valokuvaaminen ja videoiden editointi. Maxia inspiroi erityisesti pelkistetty, minimalistinen ja selkeä design. Vapaa-aika kuluu hyvän ruuan, matkustamisen ja urheilun parissa. 
Jarkko

Jarkko Louhelainen

Puh. +358 44 753 4828

jarkko.louhelainen@drum.fi

Projektipäällikkönä työskentelevä Jarkko on Turun kauppakorkeakoulusta valmistunut KTM, jolla on aiempaa työkokemusta markkinointitoimistosta ja yliopiston sisällöntuotannosta. Luovuudestakin gradun kirjoittanut projektiosaaja hahmottaa sen kuuluisan ison kuvan eikä unohda pieniä yksityiskohtia. Vapaa-ajalla Jarkko kuvaa videoita, tekee musiikkia ja harrastaa järjestötoimintaa. 
Antti

Antti Luostarinen

Puh. +358 44 752 8646

antti.luostarinen@drum.fi

Graafinen suunnittelijamme Antti käsittelee graafisten elementtien lisäksi sujuvasti myös kameraa. Ennen Drum-hommiaan hän on työskennellyt mainos- ja design-toimistoissa, ja löytyypä tältä tyypiltä myös medianomin ylempi AMK-tutkinto Metropoliasta. Anttia inspiroivat sähkökitaran sointi ja kaikenlainen visuaalinen karkki.
Elina

Elina Mattila

Puh. +358 50 303 9564

elina.mattila@drum.fi

Projektijohtajamme Elina on markkinointiviestintään erikoistunut VTM ja yritysviestinnän tradenomi, jolla on vahva tausta kuluttajabrändien rakentamisesta ja tuotelanseerauksista. Viestintätoimistojen lisäksi Elinalla on työkokemusta päivittäistavarakaupan sekä terveyden ja liikunnan kuvioista. Elinan kotona soi aina musiikki, paitsi silloin, kun ollaan hiekkalaatikkohommissa lapsen kanssa.
Kaisa

Kaisa Neittaanmäki

Puh. +358 50 347 7744

kaisa.neittaanmaki@drum.fi

Viestintäkonsulttina Drumissa työskentelevällä Kaisalla (VTM) on pitkä kokemus viestintätoimistomaailmasta erityisesti sisustus- ja elintarvikebrändien tuoteviestinnästä, vaikuttajamarkkinoinnista ja tapahtumien järjestämisestä. Hän innostuu helposti monista lifestyle-aiheista ja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Vapaa-ajalla Kaisa rentoutuu ulkoilemalla, hyvän ruoan parissa ja kesäisin golf-kentällä.
Saara

Saara Niinistö

Puh. +358 40 828 9559

saara.niinisto@drum.fi

Drumissa viestintäkonsultin hommia jo vuodesta 2007 paiskinut Saara on suomea, kirjallisuutta ja viestintää lukenut FM. Hän on aiemmin työskennellyt toimittajana ja copywriterinä. Vapaalla Saara rakentaa legoluomuksia pikkuistensa kanssa ja pelaa tennistä.
Tommi

Tommi Niittymies

Puh. +358 40 556 2612

tommi.niittymies@drum.fi

Tommi on varsinkin teknologiasta ja B2B-viestinnästä innostuva viestintäkonsultti, tiedotusoppia opiskellut YTK ja entinen toimittaja. Tommi tykkää tulkata etäisiä ja sumuisia asioita ihmisten ymmärrettäviksi. Vapaa-ajalla häntä kiinnostavat digitalisaatio, kaupunkisuunnittelu, jalkapallo, raudan nostelu, kirjallisuus, strategiapelit ja yleinen nörtteily – muun muassa.
Oona

Oona Nyblom

Puh. +358 50 575 7669

oona.nyblom@drum.fi

Toimistoassistenttimme Oona opiskelee kauppatieteitä Tampereella, ja saatuaan markkinoinnin maisteriopinnot jo loppusuoralle hän on paluumuuttanut pääkaupunkiseudulle. Aamuvirkku Oona on työskennellyt aiemmin muun muassa pankissa ja taloushallinnon parissa. Entisellä muodostelmaluistelijalla on urheilu lähellä sydäntä, joten vapaa-ajalla Oonan bongaa todennäköisimmin kuntosalilta tai juoksupolulta, kellonajasta riippumatta.
Karoliina

Karoliina Närvänen

Puh. +358 400 256 114

karoliina.narvanen@drum.fi

Viestintäkonsulttina työskentelevä Karoliina innostuu helposti kaikesta, muun muassa tunteita herättävästä viestinnästä ja nokkelista somesisällöistä. Journalismia opiskellut medianomi on toiminut viestinnän parissa järjestötoiminnassa ja vahvistanut visuaalista silmäänsä työskentelemällä ruokalehdessä. Vapaa-ajalla Karoliinan löytää ruokakokeilujen, liikunnan, kirjojen tai valokuvauksen parista.
Katri

Katri Pelli

Puh. +358 40 830 5372

katri.pelli@drum.fi

Projektijohtajana työskentelevää Katria kiinnostaa terveys, teknologia sekä näiden yhdistyminen ja yhdistäminen. Ennen Drumia hän on tehnyt töitä Nokian sisäisessä viestinnässä ja vuodesta 2011 konsulttina viestintätoimistoissa. Hän innostuu tuloksellisista viestinnän teoista, joilla saadaan aikaan pieniä tai isoja hyviä asioita. Töiden jälkeen Katrin löytää luultavimmin jalkapallokentän laidalta tai pyörän satulasta.
Laura

Laura Rauhala

Puh. +358 40 545 9519

laura.rauhala@drum.fi

Laura on yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut viestintäkonsultti ja VTM, joka syttyy tärkeistä aiheista ja päällekkäisistä projekteista. Aktiivisen kestävyys- ja voimaharjoittelun ansiosta Laura viihtyy epämukavuusalueella ja saa siellä paljon aikaan. Mielessään suunnittelee koko ajan seuraavaa reissua, treeniä tai ruokaa. 
Eliisa

Eliisa Rautavuori

Puh. +358 40 773 1983

eliisa.rautavuori@drum.fi

Eliisa on markkinointiviestintään erikoistunut FM, joka ideoi mielellään ja toteuttaa tehokkaasti. Drumissa viestintäkonsulttina työskentelevällä Eliisalla on toimistoympyröiden lisäksi kokemusta myös terveydenhuolto-, hevos- ja vakuutusalan viestintätehtävistä.
Joni

Joni Svärd

Puh. +358 50 547 3258

joni.svard@drum.fi

Drumissa viestintäkonsulttina työskentelevä Joni tekee töitä erityisesti b2b- ja teknologiaviestinnän parissa 10 vuoden viestintätoimistokokemuksella. Koulutuksen kohdalla lukee FM. Joni onnistuu kiteyttämään viestit, eikä anna toimialajargonin hämätä. Jonin vapaa-aika kuluu ruokaa laittaen tai lukemisen merkeissä, aina hyvän musiikin säestyksellä.
Elina

Elina Syrjänen

Puh. +358 45 639 6744

elina.syrjanen@drum.fi

Elina on teknologia- ja teollisuusasiakkuuksien parissa viihtyvä viestintäkonsultti. Viestinnän strategisen suunnittelun lisäksi hän innostuu kansainvälisyydestä ja yhteiskunnallisista kysymyksistä. Vapaalla Elina joogaa, fanittaa radion keskusteluohjelmia ja lukee lähes kaikkea nonsense-runoista lähtien. Tällä hetkellä Elina on perhevapaalla.
Annamari

Annamari Säteri

Puh. +358 40 718 3389

annamari.sateri@drum.fi

Viestintäkonsulttina toimiva Annamari on viestintää, kauppatieteitä ja psykologiaa opiskellut FM. Ansku innostuu merkityksellisistä sisällöistä, jännittävistä tarinoista ja toimivista strategioista. Ennen rumpaleiden joukkoon liittymistään hän on ratkaissut viestinnän haasteita valtionhallinnossa ja järjestömaailmassa. Vapaa-ajalla Ansku työntää sormet taikinaan ja varpaat vieraille mantereille.
Ville

Ville Teuronen

Puh. +358 40 511 3525

ville.teuronen@drum.fi

Art director Ville teki freelancer-vuosiensa jälkeen comebackin Drumiin. Työn tarjoamien visuaalisten haasteiden vastapainoksi VP nauttii itsensä piinaamisesta kestävyysurheilun parissa.
Emma

Emma Tikkanen

Puh. +358 45 633 9269

emma.tikkanen@drum.fi

Graafisena suunnittelijana työskentelevä Emma on visualisti, joka hyppäsi Drumin porukkaan mainostoimistomaailmasta. Mainonnan ja yritysviestinnän parissa opintonsa viettänyttä Emmaa inspiroivat oivaltavat insightit sekä tarkkaan mietityt, kauniit kuvitukset. Visuaalisen tekemisen lisäksi Emma rakastaa lauantaiaamuja, hyvää ruokaa sekä puhelimeen kertyneiden sekalaisten muistiinpanojen selailua.
Reeta

Reeta Toivanen

Puh. +358 44 757 7760

reeta.toivanen@drum.fi

Reeta on teknologia- ja b2b-viestintään sekä yhteiskunnallisiin aiheisiin erikoistunut viestintäkonsultti ja YTM. Pitkällä kansainväliselläkin toimittajakokemuksella Reeta on mediakentällä kuin kotonaan. Reeta on koukussa sosiaaliseen mediaan ja uuden oppimiseen ja tarttuu siksi innolla uusiin tehtäviin. Vapaa-aikana lukee, ulkoilee ja twiittaa.
Maija

Maija Tommila

Puh. +358 40 768 7590

maija.tommila@drum.fi

Maija on Drumin toimitusjohtaja ja yksi perustajapartnereista. Hänen vahvuuksiaan ovat viestinnän strateginen suunnittelu, mediayhteydet ja asiakkaan näkökulman ymmärtäminen. Maijalla on kokemusta Drumin lisäksi rahoitusalalta sekä Nokiasta, missä hän vastasi muun muassa EMEA-alueen viestinnästä. Hermojaan hän lepuuttaa liikkumalla ja lukemalla.
Vilja

Vilja Vehkaoja

Puh. +358 44 549 5409

vilja.vehkaoja@drum.fi

Vilja on Suomen kovimmissa uutistoimituksissa kannuksensa hankkinut viestintäkonsultti. Ennen Drumia Vilja on työskennellyt toimittajana STT:ssä, MTV:n uutisissa, Nelosen uutisissa ja Ylellä, joten Viljalla on mediaviestintään rautainen näkemys. Vilja on myös sanataituri, joka rakastaa suomen kieltä ja jonka voi aina valjastaa kynän varteen. Vapaa-ajallaan Vilja bloggaa sisustamisesta, valokuvaa, katsoo laatuelokuvia, elää ja hengittää musiikkia sekä paimentaa taaperon ja kahden koiran villiä laumaa.