Ideat, osaaminen ja tekemisen meininki.

Näitä Drumin ihmisiltä löytyy, mutta merkityksellistä viestintää voi tehdä vain yhteistyössä asiakkaan kanssa. Aloitetaanko heti? Ota yhteyttä: info@drum.fi

Töihin Drumiin?

Meillä saat houkuttelevia hommia pöydällesi ja innostuneita ammattilaisia ympärillesi. Arvostamme tietyn alueen erityisosaamista, mutta edellytämme myös kiinnostusta markkinointiviestinnän kokonaiskuvaa kohtaan.

Kerro Maijalle kuka olet, mitä olet tehnyt ja kuinka voit auttaa: maija.tommila@drum.fi

Fanni

Fanni Appelberg

Puh. +358 44 792 2220

fanni.appelberg@drum.fi

Viestintäassistenttimme Fanni on vastavalmistunut viestintää opiskellut FM. Opintojensa aikana hän on kartuttanut osaamistaan julkishallinnon viestinnässä. Vapaa-ajalla Fanni tutustuu uuteen kotikaupunkiinsa Helsinkiin ja hoitaa matkakuumettaan liikkumalla lämpösaleissa.
Nina

Nina Enroth

Puh. +358 50 364 7567

nina.enroth@drum.fi

Projektijohtajana työskentelevällä Ninalla on rautaiset hermot ja monipuolista työkokemusta markkinointiviestinnän alalta noin 15 vuoden ajalta. Nina nauttii niin lankojen käsissä pitämisestä kuin sisällöntuotannosta. Vapaa-aikanaan hän treenaa ja bloggaa siitä, lukee ja viettää aikaa kahden lapsensa kanssa.
Laura

Laura Eskola

Puh. +358 44 586 8540

laura.eskola@drum.fi

Viestintäkoordinaattorimme Laura on koulutukseltaan muotoilija ja ihmistyypiltään intohimoinen sisustaja, joka rakastaa hyvää kahvia. Hän innostuu kaupunkikulttuurista, sosiaalisesta mediasta ja brändeistä sekä visuaalisesta ja oivaltavasta viestinnästä. Toimistohommien ulkopuolella Laura viihtyy ravintoloissa, vieraissa kaupungeissa ja kissavideoiden parissa.
Mirkka

Mirkka Guthwert

Puh. +358 40 538 1837

mirkka.guthwert@drum.fi

Mirkka on kuluttajabrändeihin ja sosiaaliseen mediaan hurahtanut viestintäkonsultti ja YTM. Ennen Drumiin asettumistaan hän on konsultoinut liikunta- ja hyvinvointibrändejä toisessa viestintätoimistossa, ohjannut 16 vuotta ryhmäliikuntaa sekä opettanut Intiassa Suomen kieltä ja kulttuuria. Vapaa-ajallaan Mirkka juoksee lenkkipolulla ja kahden vauhdikkaan leikki-ikäisen perässä.
Mervi

Mervi Haavisto

Puh. +358 50 490 0120

mervi.haavisto@drum.fi

Mervi on IT- ja viestintäalalla toiminut KTM, joka hoitaa Drumin talous- ja henkilöstöhallintoa. Siinä sivussa häneltä sujuvat sutjakasti myös käännöstyöt, lampunvaihdot ja kaikenlaiset selvityshommat. Mervi tykkää, jos voi olla avuksi toisille, ja sekös tekee meidän muiden toimistoelämästä mukavaa ja mutkatonta. Salmiakin syönti, spinning ja sulkapallo täyttävät Mervin vapaa-ajan, päikkäreillä rytmitettynä.
Peetu

Peetu Heikkinen

Puh. +358 40 756 9641

peetu.heikkinen@drum.fi

Drumissa suunnittelijana työskentelevä Peetu on mainostoimistotaustainen copywriter, jolta löytyy suunnitteluosaamisen lisäksi ymmärrystä ja kokemusta myös digitaalisista kanavista sekä sosiaalisen median kiemuroista. Vapaa-ajalla hänet löytää joko kulttuuririentojen parista tai jalkapallokatsomosta.
Kristiina

Kristiina Heikkonen

Puh. +358 44 050 6005

kristiina.heikkonen@drum.fi

Projektijohtajamme Titta on markkinointia ja viestintää lukenut sanavalmis KTM Suomen Turusta. Ennen Drum-vuosiaan hän on työskennellyt mm. mainos- ja mediatoimistoissa. Vapaa-ajalla Titalla on jaloissaan useimmiten lenkkitossut, nappikset tai kolme lasta.
Susanna

Susanna Isohanni

Puh. +358 40 560 4849

susanna.isohanni@drum.fi

Susanna on johtava viestintäkonsultti ja partneri, jonka sydän sykkii erityisesti teknologia- ja b2b-viestinnälle sekä sosiaaliselle medialle. Susanna haluaa, että viestinnän tulokset näkyvät viivan alla, ja hän onkin tehnyt tuloksekasta ja alan kilpailuissa palkittua viestintää jo liki parinkymmenen vuoden ajan. Vapaa-ajalla Susanna urheilee ja tekee käsitöitä.
Kirsi

Kirsi Jännes

Puh. +358 50 564 4645

kirsi.jannes@drum.fi

Viestintäkonsultti Kirsillä on taskussaan vuosien kokemus viestintäalalta ja toimittajan töistä sekä hallintotieteiden maisterin ja medianomin tutkinnot. Kirsi innostuu helposti kaikesta ja tykkää työstään juuri siksi, että saa perehtyä moniin eri asioihin. Vapaa-ajallaan hän matkustelee, hikoilee salilla, juoksee uima-altaassa ja touhuaa pienen kiharapäisen poikansa kanssa. Tällä hetkellä Kirsi on perhevapaalla.
Reeta

Reeta Kaivola

Puh. +358 45 634 9927

reeta.kaivola@drum.fi

Asiakkuusjohtajamme Reeta on markkinointi- ja yritysviestintään sekä yhteiskunnallisin aiheisiin erikoistunut KTM. Hän suunnittelee, toteuttaa ja johtaa – kaikkea mitä tarvitaan, jotta tulee valmista. Reetan vapaa-aika kuluu luonnossa liikkuen ja pienviljelijänä palstalla.
Tero

Tero Kekki

Puh. +358 40 514 1409

tero.kekki@drum.fi

Tero on Drumin partneri ja yksi perustajista. Hän työskenteli 20 vuotta MTV3:n uutispäällikkönä, toimittajana sekä Aasian ja Afrikan kirjeenvaihtajana. Nykyisin Tero paiskii töitä Drumissa viestinnän suunnittelijana pääasiassa yhteiskunnallisen viestinnän, vaikuttajaviestinnän ja suhdetoiminnan parissa. Vapaa-aikana hän viihtyy perheen, golfin sekä hyvän viinin ja ruuan äärellä.
Mikko

Mikko Koivulehto

Puh. +358 40 555 1313

mikko.koivulehto@drum.fi

Mikko on Drumin konseptisuunnittelija ja partneri. Hän keskittyy erityisesti viestintästrategioihin, viestinnän konsepti- ja kampanjasuunnitteluun sekä tarvittaessa tasokkaan tekstin tekemiseen. Ennen Drumia Mikko on työskennellyt tiedottajana, viestintäpäällikkönä, lehdentekijänä, copywriterinä ja mainostoimiston vetäjänä. Motto: sano se niin, että tuntuu!
Mari

Mari Kuusinen

Puh. +358 40 196 4374

mari.kuusinen@drum.fi

Mari on yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut viestintäkonsultti ja YTM. Hänen monipuolinen, kansainvälinen työkokemuksensa on karttunut konsultoinnin lisäksi toimittajan sekä some- ja PR-managerin töistä. Mari innostuu viestinnästä, jolla on sekä merkitystä että pilkettä silmäkulmassa. Vapaa-ajalla hän kokeilee erilaisia joogalajeja ja haaveilee seuraavasta ulkomaanmatkasta.
Hanna

Hanna Laakkonen

Puh. +358 45 120 6767

hanna.laakkonen@drum.fi

Hanna on markkinointiviestinnän luovasta suunnittelusta ja kuluttajabrändeistä innostuva johtava viestintäkonsultti. Pitkän Drum-uransa aikana hän on kartuttanut kattavan kokemuksen eri toimialojen viestinnästä. Lisäksi Hannalla on työtaustaa mm. tapahtumamarkkinoinnista ja Nokian yhtymäviestinnästä sekä mainonnan ja yritysviestinnän tradenomitutkinto. Vapaa-ajallaan hän jumppaa, juoksee ja lukee kaikkea, mitä käsiinsä saa.
Antti

Antti Lehtinen

Puh. +358 50 572 7991

antti.lehtinen@drum.fi

Antti on viestintää ja maailmaa laajasti tarkasteleva johtava viestintäkonsultti ja VTM, jolla on työkokemusta myös mediasta ja mainosmaailmasta. Toimistolla hänet tunnetaan kirjoittajana, suunnittelijana ja toteuttajana, joka innostuu erityisesti oivaltavasta kommunikoinnista ja yhteiskunnallisista aiheista.
Veera

Veera Lindstedt

Puh. +358 40 412 6145

veera.lindstedt@drum.fi

Art Directorimme Veera on mainosmaailmasta kannuksensa hankkinut graafikko, joka pitää minimalistisista linjoista, graafisesta selkeydestä, tilasta ja useimmista väreistä – vaikkakin kaikki mustan sävyt ovat eniten hänen mieleensä. Onnelliseen vapaa-aikaan kuuluvat irtokarkki ja villasukat.
Antti

Antti Luostarinen

Puh. +358 44 752 8646

antti.luostarinen@drum.fi

Graafinen suunnittelijamme Antti käsittelee graafisten elementtien lisäksi sujuvasti myös kameraa. Ennen Drum-hommiaan hän on työskennellyt mainos- ja design-toimistoissa, ja löytyypä tältä tyypiltä myös medianomin ylempi AMK-tutkinto Metropoliasta. Anttia inspiroivat sähkökitaran sointi ja kaikenlainen visuaalinen karkki.
Elina

Elina Mattila

Puh. +358 50 303 9564

elina.mattila@drum.fi

Projektijohtajamme Elina on markkinointiviestintään erikoistunut VTM ja yritysviestinnän tradenomi, jolla on vahva tausta kuluttajabrändien rakentamisesta ja tuotelanseerauksista. Viestintätoimistojen lisäksi Elinalla on työkokemusta päivittäistavarakaupan sekä terveyden ja liikunnan kuvioista. Elinan kotona soi aina musiikki, paitsi silloin, kun ollaan hiekkalaatikkohommissa lapsen kanssa.
Maria

Maria Mölsä

Puh. +358 50 575 7669

maria.molsa@drum.fi

Toimistoassistenttimme Maria on vastavalmistunut VTK, joka nauttii haasteista eikä kaadu paineen alla. Maria innostuu tapahtuma- ja videotuotannosta ja vapaa-ajalla meneillään onkin aina vähintään yksi projekti. Tämä impulsiivinen seikkailija nauttii niin pitkistä reppureissuista, kahvista ja hyvästä kirjallisuudesta, kuin myös nokkelasta yhteiskunnallisesta huumorista ja extreme-urheilusta.
Saara

Saara Niinistö

Puh. +358 40 828 9559

saara.niinisto@drum.fi

Drumissa viestintäkonsultin hommia jo vuodesta 2007 paiskinut Saara on suomea, kirjallisuutta ja viestintää lukenut FM. Hän on aiemmin työskennellyt toimittajana ja copywriterinä. Vapaalla Saara rakentaa legoluomuksia pikkuistensa kanssa ja pelaa tennistä. Tällä hetkellä hän on perhevapaalla.
Tommi

Tommi Niittymies

Puh. +358 40 556 2612

tommi.niittymies@drum.fi

Tommi on varsinkin teknologiasta ja B2B-viestinnästä innostuva viestintäkonsultti, tiedotusoppia opiskellut YTK ja entinen toimittaja. Tommi tykkää tulkata etäisiä ja sumuisia asioita ihmisten ymmärrettäviksi. Vapaa-ajalla häntä kiinnostavat digitalisaatio, kaupunkisuunnittelu, jalkapallo, raudan nostelu, kirjallisuus, strategiapelit ja yleinen nörtteily – muun muassa.
Karoliina

Karoliina Närvänen

Puh. +358 400 256 114

karoliina.narvanen@drum.fi

Viestintäkoordinaattorina työskentelevä Karoliina innostuu helposti kaikesta, muun muassa tunteita herättävästä viestinnästä ja nokkelista somesisällöistä. Journalismia opiskellut medianomi on toiminut viestinnän parissa järjestötoiminnassa ja vahvistanut visuaalista silmäänsä työskentelemällä ruokalehdessä. Vapaa-ajalla Karoliinan löytää ruokakokeilujen, liikunnan, kirjojen tai valokuvauksen parista.
Laura

Laura Rauhala

Puh. +358 40 545 9519

laura.rauhala@drum.fi

Viestintäkonsulttina työskentelevä Laura on viestintää opiskellut VTM, joka innostuu vaikuttavasta viestinnästä, yhteiskunnallisista aiheista ja päällekkäisistä projekteista. Kestävyysjuoksuharrastuksensa ansiosta Laura viihtyy epämukavuusalueella ja saa siellä paljon aikaan. Hän haaveilee matkustelusta, täydellisestä kameran hallinnasta ja neljän tunnin maratonajan alittamisesta.
Eliisa

Eliisa Rautavuori

Puh. +358 40 773 1983

eliisa.rautavuori@drum.fi

Eliisa on markkinointiviestintään erikoistunut FM, joka ideoi mielellään ja toteuttaa tehokkaasti. Drumissa viestintäkonsulttina työskentelevällä Eliisalla on toimistoympyröiden lisäksi kokemusta myös terveydenhuolto-, hevos- ja vakuutusalan viestintätehtävistä. Juuri nyt hän on perhevapaalla.
Saara

Saara Ritvos

Puh. +358 40 750 0301

saara.ritvos@drum.fi

Saara on aikakauslehtimaailmasta Drumiin siirtynyt viestintäkonsultti. Hän innostuu raflaavista tarinoista ja viestinnästä, joka herättää tunteita. Toimittajana yli kymmenen vuotta työskennellyt Saara on valmistunut Lutonin yliopistosta Englannista. Saara rentoutuu matkustamalla, saunomalla ja avantouimalla.
Annamari

Annamari Säteri

Puh. +358 40 718 3389

annamari.sateri@drum.fi

Viestintäkonsulttina toimiva Annamari on viestintää, kauppatieteitä ja psykologiaa opiskellut FM. Ansku innostuu merkityksellisistä sisällöistä, jännittävistä tarinoista ja toimivista strategioista. Ennen rumpaleiden joukkoon liittymistään hän on ratkaissut viestinnän haasteita valtionhallinnossa ja järjestömaailmassa. Vapaa-ajalla Ansku työntää sormet taikinaan ja varpaat vieraille mantereille. Hän on tällä hetkellä perhevapaalla.
Elina

Elina Syrjänen

Puh. +358 45 639 6744

elina.syrjanen@drum.fi

Elina on teknologia- ja teollisuusasiakkuuksien parissa viihtyvä viestintäkonsultti. Viestinnän strategisen suunnittelun lisäksi hän innostuu kansainvälisyydestä ja yhteiskunnallisista kysymyksistä. Vapaalla Elina joogaa, fanittaa radion keskusteluohjelmia ja lukee lähes kaikkea nonsense-runoista lähtien. Tällä hetkellä Elina on perhevapaalla.
Ville

Ville Teuronen

Puh. +358 40 511 3525

ville.teuronen@drum.fi

Art director Ville teki freelancer-vuosiensa jälkeen comebackin Drumiin. Työn tarjoamien visuaalisten haasteiden vastapainoksi VP nauttii itsensä piinaamisesta kestävyysurheilun parissa.
Reeta

Reeta Toivanen

Puh. +358 44 757 7760

reeta.toivanen@drum.fi

Reeta on teknologia- ja b2b-viestintään sekä yhteiskunnallisiin aiheisiin erikoistunut viestintäkonsultti ja YTM. Pitkällä kansainväliselläkin toimittajakokemuksella Reeta on mediakentällä kuin kotonaan. Reeta on koukussa sosiaaliseen mediaan ja uuden oppimiseen ja tarttuu siksi innolla uusiin tehtäviin. Vapaa-aikana lukee, ulkoilee ja twiittaa.
Maija

Maija Tommila

Puh. +358 40 768 7590

maija.tommila@drum.fi

Maija on Drumin toimitusjohtaja ja yksi perustajapartnereista. Hänen vahvuuksiaan ovat viestinnän strateginen suunnittelu, mediayhteydet ja asiakkaan näkökulman ymmärtäminen. Maijalla on kokemusta Drumin lisäksi rahoitusalalta sekä Nokiasta, missä hän vastasi muun muassa EMEA-alueen viestinnästä. Hermojaan hän lepuuttaa liikkumalla ja lukemalla.
Laura

Laura Tötterman

Puh. +358 44 711 9550

laura.totterman@drum.fi

Viestintäkonsulttina työskentelevä Laura on viestintää opiskellut VTM, jonka tausta on suomalaisten rakastamien elintarvikebrändien viestinnässä. Laura innostuu terveys- ja hyvinvointitrendeistä, uusista ilmiöistä ja viestintästrategioista. Hän ilahtuu täydellisestä kahvista ja haaveilee espanjan kielen hallitsemisesta.
Timo

Timo Vikiö

Puh. +358 50 369 8865

timo.vikio@drum.fi

Timo on graafinen suunnittelija, joka nauttii vektoreiden näpertelystä ja tiedon jakamisesta. Viestintätoimistoelämän lisäksi Timolla on kokemusta visuaalisesta suunnittelusta huonekalu- ja päivittäistavarakaupan puolelta. Vapaa-ajalla Timo bongaa mielenkiintoisia yksityiskohtia niin kaupungissa kuin maaseudulla sekä vetreyttää istumatyöstä jäykistyvää kroppaansa tanssimalla, juoksemalla ja joogaamalla.
Mikko

Mikko Yli-Erkkilä

Puh. +358 44 276 2203

mikko.yli-erkkila@drum.fi

Mikko on viestinnän, markkinoinnin ja myynnin moniottelija ja Drumissa hän viihtyy BtoB-asiakkaiden parissa. Mikko yhdistää sujuvasti liiketoiminnan tavoitteet käytännön viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteiksi. Erityisen lähellä hänen sydäntään on digitaalinen markkinointi, kuten sisältömarkkinointi ja hakukoneoptimointi. Vapaa-ajalla Mikko mäiskii sulkapalloa, sotkee polkupyörällä ja laatuaikailee perheensä kanssa.