Ideat, osaaminen ja tekemisen meininki.

Näitä Drumin ihmisiltä löytyy, mutta merkityksellistä viestintää voi tehdä vain yhteistyössä asiakkaan kanssa. Aloitetaanko heti? Ota yhteyttä: info@drum.fi

Töihin Drumiin?

Meillä saat houkuttelevia hommia pöydällesi ja innostuneita ammattilaisia ympärillesi. Arvostamme tietyn alueen erityisosaamista, mutta edellytämme myös kiinnostusta markkinointiviestinnän kokonaiskuvaa kohtaan.

Kerro Maijalle kuka olet, mitä olet tehnyt ja kuinka voit auttaa: maija.tommila@drum.fi

Fanni

Fanni Appelberg

Puh. +358 44 792 2220

fanni.appelberg@drum.fi

Fanni on erityisesti yhteiskunnallisten teemojen parissa viihtyvä viestintäkoordinaattori ja FM, jolla on aiempaa työkokemusta julkishallinnon viestinnästä. Vapaa-ajalla Fanni lukee ja hoitaa matkakuumettaan liikkumalla lämpösaleissa.
Simo

Simo Arvo

Puh. +358 40 132 5682

simo.arvo@drum.fi

Projektijohtajana työskentelevä Simo on tottunut toimimaan teknologia- ja b2b-yritysten parissa. Viestintätoimistojen lisäksi hänellä on kokemusta myös viestintäpäällikön töistä Elisalla. Lämpimien kelien aikaan Simon löytää fiskarista Helsingin edustalta.
Laura

Laura Eskola

Puh. +358 44 586 8540

laura.eskola@drum.fi

Viestintäkonsulttimme Laura on koulutukseltaan muotoilija ja ihmistyypiltään intohimoinen sisustaja, joka rakastaa hyvää kahvia. Hän innostuu kaupunkikulttuurista, sosiaalisesta mediasta ja brändeistä sekä visuaalisesta ja oivaltavasta viestinnästä. Toimistohommien ulkopuolella Laura viihtyy ravintoloissa, vieraissa kaupungeissa ja kissavideoiden parissa.
Mirkka

Mirkka Guthwert

Puh. +358 40 538 1837

mirkka.guthwert@drum.fi

Mirkka on digiprojekteihin ja sosiaaliseen mediaan hurahtanut viestintäkonsultti ja YTM. Ennen Drumiin asettumistaan hän on konsultoinut liikunta- ja hyvinvointibrändejä toisessa viestintätoimistossa, ohjannut 16 vuotta ryhmäliikuntaa sekä opettanut Intiassa Suomen kieltä ja kulttuuria. Vapaa-ajallaan Mirkka lenkkeilee ja järjestää maagisia lastenjuhlia.
Mervi

Mervi Haavisto

Puh. +358 50 490 0120

mervi.haavisto@drum.fi

Mervi on IT- ja viestintäalalla toiminut KTM, joka hoitaa Drumin talous- ja henkilöstöhallintoa. Siinä sivussa häneltä sujuvat sutjakasti myös käännöstyöt, lampunvaihdot ja kaikenlaiset selvityshommat. Mervi tykkää, jos voi olla avuksi toisille, ja sekös tekee meidän muiden toimistoelämästä mukavaa ja mutkatonta. Salmiakin syönti, spinning ja sulkapallo täyttävät Mervin vapaa-ajan, päikkäreillä rytmitettynä.
Peetu

Peetu Heikkinen

Puh. +358 40 756 9641

peetu.heikkinen@drum.fi

Drumissa suunnittelijana työskentelevä Peetu on mainostoimistotaustainen copywriter, jolta löytyy suunnitteluosaamisen lisäksi ymmärrystä ja kokemusta myös digitaalisista kanavista sekä sosiaalisen median kiemuroista. Vapaa-ajalla hänet löytää joko kulttuuririentojen parista tai jalkapallokatsomosta.
Kristiina

Kristiina Heikkonen

Puh. +358 44 050 6005

kristiina.heikkonen@drum.fi

Asiakkuusjohtajamme Kristiina on KTM, jonka ydinosaamista on monikanavainen kuluttajaviestintä. Kristiina innostuu viestinnästä, joka herättää tunteita, tuo tuloksia ja jota tehdään hyvällä fiiliksellä yhdessä asiakkaan kanssa. Takana 10 vuotta Drumissa sekä kokemusta media- ja mainostoimistoista. Vapaa-ajalla Titalla on jaloissaan useimmiten lenkkitossut, nappikset tai kolme lasta.
Roosa

Roosa Heiska

Puh. +358 50 575 7669

roosa.heiska@drum.fi

Roosa on sosiologisesta perspektiivistä maailmaa tarkasteleva VTK ja Drumin uuras toimistoassistentti, joka tarttuu tarmolla tehtävään kuin tehtävään. Vapaa-ajalla Roosan voi löytää vaelluspolulta, reissun päältä tai hyvän ruoan ääreltä.
Ella

Ella Härkönen

Puh. +358 40 352 8911

ella.harkonen@drum.fi

Ella on graafinen suunnittelija, jolla on hallussa visuaaliset kokonaisuudet. Hän on koulutukseltaan muotoilija ja on ennen Drumiin tuloaan tehnyt töitä pakkaussuunnittelun ja brändäyksen parissa. Vapaa-ajalla Ella etsii tasapainoa joogan ja pizzanmaistelun väliltä.
Magdaleena

Magdaleena Ignatius

Puh. +358 41 543 8602 

magdaleena.ignatius@drum.fi

Magda on yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut viestintäkonsultti ja VTM. Nimensä laulusta saanut Magda nauttii luovista ideoista, haasteista ja merkityksellisestä viestinnästä. Onnelliseksi tekevät matkustaminen ja jäätelö.
Susanna

Susanna Isohanni

Puh. +358 40 560 4849

susanna.isohanni@drum.fi

Susanna on johtava viestintäkonsultti ja partneri, jonka sydän sykkii erityisesti teknologia- ja b2b-viestinnälle sekä sosiaaliselle medialle. Susanna haluaa, että viestinnän tulokset näkyvät viivan alla, ja hän onkin tehnyt tuloksekasta ja alan kilpailuissa palkittua viestintää jo liki parinkymmenen vuoden ajan. Vapaa-ajalla Susanna urheilee ja tekee käsitöitä.
Jenni

Jenni Jääskeläinen

Puh. +358 40 500 6406

jenni.jaaskelainen@drum.fi

Viestintäkoordinaattori Jenni on viestintää opiskeleva valtiotieteilijä, joka innostuu nokkelista sisällöistä, kaupunkikulttuurista ja kaikesta visuaalisesta. Vapaa-ajallaan Jenni viihtyy ystävien kanssa ruuan äärellä.
Reeta

Reeta Kaivola

Puh. +358 45 634 9927

reeta.kaivola@drum.fi

Asiakkuusjohtajamme Reeta on markkinointi- ja yritysviestintään sekä yhteiskunnallisin aiheisiin erikoistunut KTM. Hän suunnittelee, toteuttaa ja johtaa – kaikkea mitä tarvitaan, jotta tulee valmista. Reetan vapaa-aika kuluu luonnossa liikkuen ja pienviljelijänä palstalla.
Tero

Tero Kekki

Puh. +358 40 514 1409

tero.kekki@drum.fi

Tero on Drumin partneri ja yksi perustajista. Hän työskenteli 20 vuotta MTV3:n uutispäällikkönä, toimittajana sekä Aasian ja Afrikan kirjeenvaihtajana. Nykyisin Tero paiskii töitä Drumissa viestinnän suunnittelijana pääasiassa yhteiskunnallisen viestinnän, vaikuttajaviestinnän ja suhdetoiminnan parissa. Vapaa-aikana hän viihtyy perheen, golfin sekä hyvän viinin ja ruuan äärellä.
Mikko

Mikko Koivulehto

Puh. +358 40 555 1313

mikko.koivulehto@drum.fi

Mikko on Drumin konseptisuunnittelija ja partneri. Hän keskittyy erityisesti viestintästrategioihin, viestinnän konsepti- ja kampanjasuunnitteluun sekä tarvittaessa tasokkaan tekstin tekemiseen. Ennen Drumia Mikko on työskennellyt tiedottajana, viestintäpäällikkönä, lehdentekijänä, copywriterinä ja mainostoimiston vetäjänä. Motto: sano se niin, että tuntuu!
Mari

Mari Kuusinen

Puh. +358 40 196 4374

mari.kuusinen@drum.fi

Mari on yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut johtava viestintäkonsultti ja YTM. Monipuolinen työkokemus on karttunut viestinnän konsultoinnin lisäksi toimittajan, tuottajan sekä some- ja PR-managerin töistä. Vapaa-ajalla Mari kokeilee erilaisia joogalajeja ja haaveilee seuraavasta ulkomaanmatkasta.
Niina

Niina Lehtimäki

Puh. +358 50 339 5659

niina.lehtimaki@drum.fi

Niina on vastuullisuudesta ja yhteiskunnallisista teemoista kiinnostunut viestintäkoordinaattori ja KTM, jolle on kertynyt viestintäkokemusta myös pörssiyhtiöstä ja valtiolta. Vapaalla Niina viihtyy kulttuurin ja ruuan parissa ja täyttää asuinneliöitään huonekasveilla.
Antti

Antti Lehtinen

Puh. +358 50 572 7991

antti.lehtinen@drum.fi

Antti on viestintää ja maailmaa laajasti tarkasteleva asiakkuusjohtaja ja VTM, jolla on työkokemusta myös mediasta ja mainosmaailmasta. Toimistolla hänet tunnetaan kirjoittajana, suunnittelijana ja toteuttajana, joka innostuu erityisesti oivaltavasta kommunikoinnista ja yhteiskunnallisista aiheista.
Antti

Antti Luostarinen

Puh. +358 44 752 8646

antti.luostarinen@drum.fi

Graafinen suunnittelijamme Antti käsittelee graafisten elementtien lisäksi sujuvasti myös kameraa. Ennen Drum-hommiaan hän on työskennellyt mainos- ja design-toimistoissa, ja löytyypä tältä tyypiltä myös medianomin ylempi AMK-tutkinto Metropoliasta. Anttia inspiroivat sähkökitaran sointi ja kaikenlainen visuaalinen karkki.
Elina

Elina Mattila

Puh. +358 50 303 9564

elina.mattila@drum.fi

Projektijohtajamme Elina on yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja ennakointiin erikoistunut tulevaisuusviestinnän asiantuntija. Koulutukseltaan VTM ja yritysviestinnän tradenomi. Takana yli 10 vuotta viestinnän konsultointia. Selvittää taustat ja laittaa tuulemaan, jotta saadaan tuloksia aikaan. Vapaa-ajallaan puuhaa lastensa kanssa, iltayöstä nipistää aikaa tulevaisuusajattelun edistämiselle Futures Finlandissa. Treenaa aina kun ehtii, kuuntelee koko ajan musiikkia.
Kaisa

Kaisa Neittaanmäki

Puh. +358 50 347 7744

kaisa.neittaanmaki@drum.fi

Viestintäkonsulttina Drumissa työskentelevällä Kaisalla (VTM) on pitkä kokemus viestintätoimistomaailmasta erityisesti sisustus- ja elintarvikebrändien tuoteviestinnästä, vaikuttajamarkkinoinnista ja tapahtumien järjestämisestä. Hän innostuu helposti monista lifestyle-aiheista ja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Vapaa-ajalla Kaisa rentoutuu ulkoilemalla, hyvän ruoan parissa ja kesäisin golf-kentällä. Tällä hetkellä Kaisa on perhevapaalla.
Saara

Saara Niinistö

Puh. +358 40 828 9559

saara.niinisto@drum.fi

Drumissa viestinnän suunnittelijan hommia jo vuodesta 2007 paiskinut Saara on suomea, kirjallisuutta ja viestintää lukenut FM. Hän on aiemmin työskennellyt toimittajana ja copywriterinä. Vapaalla Saara rakentaa legoluomuksia pikkuistensa kanssa ja pelaa tennistä.
Kaisa

Kaisa Pakarinen

Puh. +358 44 901 3203

kaisa.pakarinen@drum.fi

Viestintäassistentti Kaisalla (VTK) on terävä kynä ja utelias mieli. Kaisa opiskelee politiikan tutkimuksen maisteritutkintoa ja on kartuttanut työkokemusta niin tiedeviestinnästä kuin valtionhallinnostakin. Työpäivän jälkeen hän löytää rauhan joogasalilta tai sammuttaa tiedonjanoaan nenä kiinni kirjassa.
Katri

Katri Pelli

Puh. +358 40 830 5372

katri.pelli@drum.fi

Projektijohtajana työskentelevää Katria kiinnostaa terveys, teknologia sekä näiden yhdistyminen ja yhdistäminen. Ennen Drumia hän on tehnyt töitä Nokian sisäisessä viestinnässä ja vuodesta 2011 konsulttina viestintätoimistoissa. Hän innostuu tuloksellisista viestinnän teoista, joilla saadaan aikaan pieniä tai isoja hyviä asioita. Töiden jälkeen Katrin löytää luultavimmin jalkapallokentän laidalta tai pyörän satulasta.
Laura

Laura Rauhala

Puh. +358 40 545 9519

laura.rauhala@drum.fi

Laura on yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut viestintäkonsultti ja VTM, joka syttyy tärkeistä aiheista ja päällekkäisistä projekteista. Aktiivisen kestävyys- ja voimaharjoittelun ansiosta Laura viihtyy epämukavuusalueella ja saa siellä paljon aikaan. Mielessään suunnittelee koko ajan seuraavaa reissua, treeniä tai ruokaa. 
Eliisa

Eliisa Rautavuori

Puh. +358 40 773 1983

eliisa.rautavuori@drum.fi

Eliisa (FM) on tehokas ja positiivinen viestintäkonsultti, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus projektien vetämisestä ja viestinnän konsultoinnista. Eliisa vastaa Drumissa niin b2b-, järjestö- kuin teollisuusasiakkuuksista. Kotona ei lepäillä laakereilla – siitä pitävät huolen kaksi pientä poikaa ja paimenkoira.
Pirjo

Pirjo Sohlo

Puh. +358 50 323 5792

pirjo.sohlo@drum.fi

Pirjo on viestintäkonsultti, jolla on kyky tehdä monimutkaisista asioista kiinnostavia ja merkityksellisiä. Pirjolla on maisterin tutkinnot yhteisöviestinnästä ja yhteiskuntapolitiikasta, ja ennen Drumia hän on työskennellyt viestinnän asiantuntijatehtävissä suuressa konsulttiyrityksessä, valtiolla ja järjestössä. Kun Pirjo ei ole töissä, hän yleensä soittaa pianoa, puhuu vieraita kieliä tai yrittää löytää metsään piilotettuja rasteja.
Annamari

Annamari Säteri

Puh. +358 40 718 3389

annamari.sateri@drum.fi

Viestintäkonsulttina toimiva Annamari on viestintää, kauppatieteitä ja psykologiaa opiskellut FM. Ansku innostuu merkityksellisistä sisällöistä, jännittävistä tarinoista ja toimivista strategioista. Ennen rumpaleiden joukkoon liittymistään hän on ratkaissut viestinnän haasteita valtionhallinnossa ja järjestömaailmassa. Vapaa-ajalla Ansku työntää sormet taikinaan ja varpaat vieraille mantereille. Tällä hetkellä hän on perhevapaalla.
Ville

Ville Teuronen

Puh. +358 40 511 3525

ville.teuronen@drum.fi

Art director Ville teki freelancer-vuosiensa jälkeen comebackin Drumiin. Työn tarjoamien visuaalisten haasteiden vastapainoksi VP nauttii itsensä piinaamisesta kestävyysurheilun parissa.
Emma

Emma Tikkanen

Puh. +358 45 633 9269

emma.tikkanen@drum.fi

Graafisena suunnittelijana työskentelevä Emma on visualisti, joka hyppäsi Drumin porukkaan mainostoimistomaailmasta. Mainonnan ja yritysviestinnän parissa opintonsa viettänyttä Emmaa inspiroivat oivaltavat insightit sekä tarkkaan mietityt, kauniit kuvitukset. Visuaalisen tekemisen lisäksi Emma rakastaa lauantaiaamuja, hyvää ruokaa sekä puhelimeen kertyneiden sekalaisten muistiinpanojen selailua.
Maija

Maija Tommila

Puh. +358 40 768 7590

maija.tommila@drum.fi

Maija on Drumin toimitusjohtaja ja yksi perustajapartnereista. Hänen vahvuuksiaan ovat viestinnän strateginen suunnittelu, mediayhteydet ja asiakkaan näkökulman ymmärtäminen. Maijalla on kokemusta Drumin lisäksi rahoitusalalta sekä Nokiasta, missä hän vastasi muun muassa EMEA-alueen viestinnästä. Hermojaan hän lepuuttaa liikkumalla ja lukemalla.
Vilja

Vilja Vehkaoja

Puh. +358 44 549 5409

vilja.vehkaoja@drum.fi

Vilja on Suomen kovimmissa uutistoimituksissa kannuksensa hankkinut viestintäkonsultti. Ennen Drumia Vilja on työskennellyt toimittajana STT:ssä, MTV:n uutisissa, Nelosen uutisissa ja Ylellä, joten Viljalla on mediaviestintään rautainen näkemys. Vilja on myös sanataituri, joka rakastaa suomen kieltä ja jonka voi aina valjastaa kynän varteen. Vapaa-ajallaan Vilja bloggaa sisustamisesta, valokuvaa, katsoo laatuelokuvia, elää ja hengittää musiikkia sekä paimentaa taaperon ja kahden koiran villiä laumaa.