Drumin uudet viestintäassistentit: Laura Rauhala ja Niina Tolvanen
Uudet kollegat

Drumin uudet viestintäassistentit: Laura Rauhala ja Niina Tolvanen

03.02.15

Tammikuussa Drumissa aloitti kaksi uutta rumpalia: viestintäassistentit Laura Rauhala ja Niina Tolvanen.

Hiljattain VTM:ksi valmistunut Laura on aiemmin tehnyt viestintää liittomaailmassa ja panimoteollisuuden parissa. Kokemusta on kertynyt muun muassa monipuolisista sisältö- ja kirjoitustöistä, sosiaalisen median kampanjoista sekä tapahtumatuottamisesta.

Viestintätoimistojen tekemisen meininkiä aiemmin asiakkaan näkökulmasta ihastellut Laura on innoissaan, kun saa aloittaa uuden vuoden drumilaisena. Erityisesti hän odottaa monipuolisia projekteja ja Punavuoren lounastarjontaa. Ahkeran kestävyysjuoksutreenin vastapainona Laura pitää leffateattereiden tunnelmasta, leivoksista ja valokuvaamisesta.

Niina on työskennellyt aikaisemmin yksityisellä ja julkisella sektorilla muun muassa sisäisen viestinnän, verkkosivu-uudistusten ja sisällöntuotannon parissa. Drumissa Niina avustaa erilaisissa kuluttajabrändien projekteissa. Niina on utelias tiedonhankkija, joka opettelee uusia asioita puhtaasta mielenkiinnosta. Siksi viestintätoimistossa työskentely onkin Niinan mielestä erityisen kivaa: täällä kun pääsee tutustumaan monenlaisiin toimialoihin ja perehtymään yllättäviinkin asioihin.

Vapaa-ajalla Niina lenkkeilee, viihtyy ystävien seurassa ja toisinaan saattaa unohtua pitkäksikin aikaa netin äärelle. Harkinnan alla on ollut jo pitkään joogaharrastuksen aloittaminen. Tällä hetkellä iso osa vapaa-ajasta kuluu kuitenkin gradun parissa.