Drumin uudet viestintäkonsultit Mirkka Guthwert ja Antti Lehtinen
Uudet kollegat

Drumin uudet viestintäkonsultit Mirkka Guthwert ja Antti Lehtinen

15.04.15

Drum vahvisti rivejään maaliskuun alussa kahdella uudella konsultilla, kun Mirkka Guthwert ja Antti Lehtinen aloittivat uusina rumpaleina.

Mirkka siirtyi rumpaleiden iloiseen joukkoon toisesta viestintätoimistosta, jossa hän vastasi erityisesti liikunta- ja hyvinvointialan asiakkuuksista. Intiassa, Saksassa ja Sveitsissä asunut Mirkka on toiminut myös kieli- ja kulttuurikouluttajana. Erikososaamista Mirkalla on sosiaalisen median kampanjoista, bloggaajatilaisuuksista ja tuotelanseerauksista. Drumissa hän tekee kuluttajatuotteiden viestintää.

Koulutukseltaan Mirkka on sekä yhteiskuntatieteiden maisteri että aerobic- ja kuntosaliohjaaja. 16 ohjaajavuoden jälkeen hän keskittyy kuitenkin nyt juoksemiseen lenkkipolulla ja kahden vauhdikkaan leikki-ikäisen perässä.

Vain viikon verran ennen Mirkkaa aloittanut Antti siirtyi rumpaliksi mainosmaailmasta. Matkan varrella Antille on kertynyt elämyksiä ja kokemuksia muun muassa toimittajan, valmentajan, konsultin ja copywriterin rooleissa. Helsinkiläinen viestijä on median ja markkinoinnin lisäksi toiminut politiikan ja urheilun pelikentillä.

Omimmillaan Antti on yhteiskunnallisten aiheiden ja mediaviestinnän parissa. Vapaa-ajallaan kansainvälistä politiikkaa lukeneen VTM:n löytää  yleensä pelikenttien laidoilta, metsästä tai matkoilta.