Jonglöörejä ja tekijäluonteita – tutustu Anskuun ja Kirsiin
Rumpalit

Jonglöörejä ja tekijäluonteita – tutustu Anskuun ja Kirsiin

22.10.19
Syksy toi tullessaan neljä perhevapaalta palannutta drumilaista. Ensimmäiseksi itsensä ja toisensa esittelevät viestintäkonsultit Annamari Säteri ja Kirsi Jännes – tervetuloa takaisin Ansku ja Kirsi!

Annamari Säteri on oivaltavasta markkinointiviestinnästä, hyvistä tarinoista ja vastuullisuusviestinnästä innostuva viestintäkonsultti, joka hanskaa hommat suunnittelusta toteutukseen. Ansku on järjestelmällinen puurtaja ja analyyttinen realisti, joka myös luottaa tunteeseen ja tekee työtä sydän edellä. Rakastaa pistaasipullia, fiilistä lentokentällä ja Masterchef Australia -kokkiohjelmaa.

Mitä teet töissä kaikkein mieluiten, ja millaisissa asioissa sinulta kannattaa kysyä neuvoa töiden ulkopuolella, Ansku?
Pidän mielelläni kaikkien punaisten lankojen päitä hyppysissäni ja jongleeraan useilla projekteilla. Samalla nautin myös luovasta ideoinnista ja hetkistä, jolloin rajoittamattoman ideoinnin tuotoksena syntyy timanttinen ja toimiva idea. Ulkoisesti olen rauhallinen myös yllättävissä tilanteissa ja kaaoksen keskellä – vaikka pään sisällä myllerrys välillä olisikin kova. Vapaa-ajalla teen kakkuja sekä hiekkalaatikolla että ihan keittiössäkin, joten täältä löytyy niksit suklaan temperoinnista vaahtokarkkien kreiseihin makukomboihin.

Toimistolla sinut tunnetaan kokeneena reissaajana. Miten surffikohteissa matkustaminen onnistuu parhaiten lapsen kanssa?
Lapsen kanssa matkustaminen ei vaadi pallomerta tai järjestettyä ohjelmaa, sillä lapsilla on ihailtava taito luoda leikki lähes mistä tahansa! Siitä vain muksulle ukulele kainaloon, märkkäri päälle ja rantahiekkaan maailmaa ihmettelemään. Suosittelen – tekee hyvää aikuisellekin.


Kirsi Jännes
on monipuolisesti eri alojen viestintäprojekteissa luovinut viestintäkonsultti, jota kiehtovat isot ja oivaltavat, luovasti koko markkinointiviestinnän keinovalikkoa hyödyntävät toteutukset. Vapaalla Kirsi juoksee lenkkipolulla tai pallon perässä, touhuaa lastensa kanssa ja kuuntelee asiapitoisia podcasteja.

Mitä teet töissä kaikkein mieluiten, ja millaisissa asioissa sinulta kannattaa kysyä neuvoa töiden ulkopuolella, Kirsi?
Tykkään työssäni siitä, että saan tehdä töitä monenlaisten asioiden parissa, ja innostun yhtä lailla viestinnän suunnittelusta kuin somesisällöistäkin. Tällä hetkellä lähimpänä sydäntäni ovat viestinnän konseptointi ja suunnittelu sekä sisäinen viestintä, jonka tärkeyden toivoisin jokaisessa organisaatiossa muistettavan. Töiden ulkopuolella puhun mielelläni muun muassa matkustamisesta, ja minulta voi kysyä vinkkejä reissuihin esimerkiksi Nizzan alueelle.

Vapaa-ajalla hoidat kahta pientä lasta ja ehdit itsekin harrastamaan. Jakaisitko meille muille parhaat vinkkisi arjen ja ajan hallintaan?
Hyvä puoliso! Tämän lisäksi ennakointi, suunnittelu, delegointi, vastuunjako sekä lähellä olevat tukiverkot – eli työpäivän käytännöt toimivat myös kotona.


Usein tutun työkaverin osaamista on helpompi kuvailla kuin omaansa. Siksi pyysimme Anskua ja Kirsiä lopuksi myös esittelemään toisensa.

Ansku: Kirsi on varsinainen viestinnän yleiskone, jolla on akku täynnä energiaa, raikkaita ideoita ja ymmärrystä lähes kaikesta. Ennen kaikkea Kirsi on kova tekijäluonne, joka ei jätä kollegaa pulaan.

Kirsi: Ansku on ihana kollega, jolla pysyy isommankin projektin langat käsissä. Ansku on rauhallinen asiantuntija asiassa kuin asiassa, ja hänen kanssaan onkin tosi helppo ja kiva tehdä töitä!

Muihin rumpaleihin voit tutustua täällä. Jos olet kiinnostunut töistä Drumissa, kurkkaa tänne.