Kevät toi Drumiin ulkoilmaihmiset Kaisan, Oonan ja Saaran
Rumpalit

Kevät toi Drumiin ulkoilmaihmiset Kaisan, Oonan ja Saaran

09.04.19
Alkuvuonna Drumiin saapui yhteensä kuusi uutta viestinnän osaajaa. Ensimmäiseksi esittelemme heistä upouudet rumpalit Kaisan ja Oonan sekä perhevapaalta palanneen Saaran. Kaikkia yhdistää ulkoilmassa viihtyminen, mutta kuka kolmesta kokoustaa mieluiten liikkeessä, kuka valmistautuu paraikaa trullittelemaan ja kenelle check-merkki to do -listassa on yksi elämän parhaista jutuista?

Kaisa Neittaanmäki siirtyi alkuvuodesta Drumin riveihin toisesta viestintätoimistosta. Viestintäkonsultin (VTM) uralle on mahtunut moninaisia viestinnän projekteja tuotelanseerauksista vaikuttajamarkkinointiin ja tapahtumiin erityisesti kuluttajabrändien parissa. Vapaa-ajalla Kaisa nauttii pitkistä kävelylenkeistä ja kesäisin golfista hyvässä seurassa.

Asiakas tai työkaveri tarvitsee apua. Millaisissa asioissa kannattaa kääntyä puoleesi?
Olen työskennellyt viestintätoimistomaailmassa oikeastaan koko työurani ajan, joten olen ollut mukana monissa erilaisissa markkinointiviestinnän projekteissa. Viimeisten vuosien aikana olen toiminut viestintäkonsulttina ja projektipäällikkönä innostavien kuluttajabrändien parissa ja suunnitellut esimerkiksi vaikuttaja- ja mediayhteistöitä, tuotelanseerauksia, somesisältöjä ja showroom-palveluita. Puoleeni voi siis kääntyä erityisesti kaikissa tuoteviestintään liittyvissä asioissa! Toki monissa muissakin asioissa kannattaa tulla nykäisemään hihasta, ja aina on kiva oppia uutta.

Mikä viestinnässä kiinnostaa juuri nyt?
Blogeissa ja somekuvissa aitouden ja armollisuuden, arkielämän todellisuuden lisääntyminen liiallisen täydellisyyden tavoittelun sijasta on ilahduttavaa. Vastuullisuus- ja ympäristöteot puhuttavat yhtä lailla vaikuttajamarkkinoinnissa kuin tuote- ja yritysviestinnässä.

Mistä sinut tunnetaan Drumissa loppuvuonna?
Pysyn virkeänä, kun saan säännöllisesti raitista ulkoilmaa – pieni happihyppy kesken työpäivän tekee ihmeitä. Minusta saa siis seuraa kävelypalavereihin!

 

Oona Nyblom on markkinointia lukeva kauppatieteiden maisteriopiskelija ja Drumin uusi toimistoassistentti, jolla on aikaisempaa työkokemusta muun muassa pankista ja muusta asiakaspalvelutyöstä. Vapaa-ajalla Oona viettää aikaa ystäviensä kanssa, reissaa Helsingin ja Tampereen väliä sekä entisenä joukkueurheilijana liikkuu aktiivisesti juoksemalla ja voimaharjoittelemalla.

Asiakas tai työkaveri tarvitsee apua. Millaisissa asioissa kannattaa kääntyä puoleesi?
Olen aika energinen tapaus: check-merkin vetäminen to do -listaan on mielestäni yksi elämän parhaista asioista, joten lopputulos tekemisissäni on yleensä varsin organisoitu ja tehokas. Sanoisin siis, että erityisesti käytännön asioissa pyrin olemaan aina mahdollisimman suureksi avuksi ja saamaan asiasta kuin asiasta aikaan järjestelmällisen kokonaisuuden. Innostun helposti ja olen kova fiilistelemään – sata lasissa mennään!

Mikä viestinnässä kiinnostaa juuri nyt?
Minua kiinnostaa suunnattomasti vaikuttajamarkkinointi ja brändit, joten tällä hetkellä sisällöntuotanto niin tekstin, kuvan kuin äänenkin kautta, erityisesti podcastit, ovat iso mielenkiinnonkohteeni. Ei ole mitään hienompaa kuin luovasti toteutettu sisältö, joka inspiroi ja toimii kohderyhmässään.

Mistä sinut tunnetaan Drumissa loppuvuonna?
Pienenä suurena energiapläjäyksenä! Tavoitteenani on luoda omalta osaltani jo valmiiksi mahtavaan työyhteisöön lisää positiivista fiilistä ja mahtavaa meininkiä sekä olla avuksi kaikille jeesiä tarvitseville.

 

Saara Niinistö on kuluttajabrändeihin ja yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut viestintäkonsultti ja FM. Reilut kymmenen vuotta viestintäalalla on muokannut hänestä suunnittelijan, kirjoittajan ja toteuttajan – mitä kulloinkin tarvitaan. Vastapainona ja luovuuden lähteenä toimivat kolme lasta, joiden kanssa elämästä nautitaan tennis-, jalkapallo- ja leikkikentillä.

Asiakas tai työkaveri tarvitsee apua. Millaisissa asioissa kannattaa kääntyä puoleesi?
Olen hyvä luomaan rauhaa kaaoksen keskelle. Siksi pidän monimutkaisista asioista, joita pääsee ensin järjellä jäsentämään ja sitten tunteella työstämään. Suomen kielen taitajana autan mielelläni myös kielenhuollossa: pidän paljon kauniista kielestä, oikolukemisesta ja pilkuista.

Mikä viestinnässä kiinnostaa juuri nyt?
Minua kiinnostaa tällä hetkellä erityisesti yhteiskunnallinen viestintä ja sen tekemisen vaativuus. Oivallukset, jotka tavoittavat ihmiset heidän usein kiireisessä arjessaan, tarvitsevat eri muodon eri kanavissa, ja siksi idean tulisi olla timantti – timanttisen viestinnän suunnittelu jaksaa kiinnostaa minua vuodesta toiseen!

Mistä sinut tunnetaan Drumissa loppuvuonna?
Ainakin juhlapyhien ja niihin liittyvien perinteiden vaalimisesta! Pääsiäisenä trullitellaan, vappuna hullutellaan ja jouluisin piparkakkutaikina taipuu moneksi. Kolmen pienen lapsen äitinä saan onneksi luoda ja toteuttaa uusia ja vanhoja perinteitä – kotona ja miksei töissäkin.

 

Muihin rumpaleihin voit tutustua täällä. Jos olet kiinnostunut töistä Drumissa, kurkkaa tänne.