Mitä tuot Drumiin, uusi viestintäkonsulttimme Mari Kuusinen?
Rumpalit

Mitä tuot Drumiin, uusi viestintäkonsulttimme Mari Kuusinen?

08.06.17
Drumin yhteiskunnallisen viestinnän tiimiin juuri liittynyt Mari Kuusinen tuo mukanaan vahvaa mediaviestinnän ja sisällöntuotannon osaamista – sekä hyviä matkavinkkejä.

Drumin tekijäjoukko sai uutta vahvistusta kesän alkajaisiksi, kun viestintäkonsultti Mari Kuusinen liittyi porukkaamme. Mari on aiemmin työskennellyt toisessa viestintätoimistossa viestintäkonsulttina sekä asiakkaan organisaatiossa ulkoistettuna PR- ja some-managerina. Drumissa hän liittyy yhteiskunnallisen viestinnän tiimiin tekemään mm. viestinnän suunnittelua ja konsultointia.

Kysyimme Marilta, mitä hän tuo mukanaan Drumiin.

Moi Mari, ja tervetuloa Drumiin! Mitä henkilökohtaisia tavaroita toit mukanasi ensimmäisenä työpäivänäsi?

Toin mukanani vain kotiavaimet ja pyöränavaimen sekä ikuisena optimistina myös aurinkolasit.

Drumissa on vahva, sosiaalinen lounaskulttuuri. Millaisia näkökulmia voimme odottaa sinun tuovan lounaskeskusteluihin?

Olen kaikkiruokainen niin ruoan kuin keskusteluidenkin suhteen. En koe, että mikään aihe olisi minulle vieras, enkä pelkää esittää kärkkäitäkään mielipiteitä keskustelun siivittämiseksi. Hyvä ruoka ja hyvät keskustelut kulkevat käsi kädessä.

Mikä on tärkein työelämäoppi, jonka tuot Drumin työyhteisöön?

Jos joskus konsulttina tuntuu, ettei tiedä yhtään, mitä pitäisi seuraavaksi tehdä, niin luultavasti kukaan muukaan ei tiedä. Hyvä yleisohje on, että älä jäädy vaan tee jotain.

Mitä viestinnän erikoisosaamista tuot asiakastiimeihisi?

Tuon Drumiin osaamista etenkin mediaviestinnästä sekä sisällöntuotannosta ja suunnittelusta. Uusimpana kiinnostuksenkohteenani on sosiaalisen median strateginen suunnittelu ja käytännön tekeminen. Lisäksi minulla on vahvaa kansainvälistä kokemusta edellisestä työsuhteestani.

Mikä on paras oman työn johtamisen käytäntösi, jonka aiot tuoda myös uuteen työhön?

Muista pyhittää lepopäivä. Silloin kun tehdään töitä, niin niitä tehdään täysillä. Mutta levätessä työasioita ei kuulu murehtia, vaan malttaa olla vilkuilematta kalenteria.

Mitä muuta rantautuu mukanasi Drumiin?

Olen matkustellut paljon, joten hyviä matkavinkkejä löytyy! Kesällä otan kohteeksi Montenegron, viime vuonna valloitin Albaniaa.

***

Maria jututti Drumin toimistoassistentti Annika Lepistö.