MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena pärähti käyntiin
Työn alla

MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena pärähti käyntiin

11.07.16
Drum on vahvasti mukana tänään alkaneessa Suomen suurimmassa yhteiskunnallisessa keskustelutapahtumassa, SuomiAreenassa.

Koko viikon Porissa viettävät Drumin viestintäkonsultit Susanna Isohanni ja Elina Syrjänen hoitavat SuomiAreenan viestintää ja päivystävät Pressikeskuksella aamusta iltaan. Tekemistä riittää, sillä mediasuhteiden hoitamisen ja MTV:n keskustelutapahtuman koordinoinnin lisäksi tiedotteita lähetetään päivittäin. Lisäksi Pori pursuaa toinen toistaan kiinnostavampia keskusteluja, jotka vetävät puoleensa.

“Täällä on niin upeaa! Viikosta tulee varmasti kiireinen, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. Olen ollut täällä monena vuonna joskus yleisössä, mutta useimmiten täällä järjestäjän puolella“, sanoo Susanna Isohanni.

Drum on ollut järjestämässä ja koordinoimassa MTV:n tilaisuutta, joka pidetään torstaina. Tilaisuudessa media-alan vaikuttajat pitchaavat yleisölle ajatuksiaan television tulevaisuudesta.

“Torstai on iso päivä. Tavallisen paneelin sijaan päätettiin järjestää pitchaus-kilpailu, jonka lopputulos on meillekin yllätys: yleisö päättää kenen idea voittaa”, jatkaa Elina Syrjänen.

Drum on ollut SuomiAreenassa mukana asiakkaidensa kanssa lähes koko tapahtuman historian ajan. Tänäkin vuonna SuomiAreenassa on mukana useampia Drumin asiakkaita.

Loppuviikosta juna kuljettaa myös viestintäassistentti Pauliina Alasen keskelle yhteiskunnallista keskusteluareenaa. Lisäksi Porissa kesäpäiviään viettelevät Druminpartneri Tero Kekki ja toimitusjohtaja Maija Tommila.

MTV ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan nyt 11. kertaa.