Outi Vainionkulma-Immonen ja Niina Lehtimäki aloittaneet Drumissa
Uudet kollegat

Outi Vainionkulma-Immonen ja Niina Lehtimäki aloittaneet Drumissa

10.09.15

Rumpalien rivit täydentyivät elokuun lopussa vielä kaksilla uusilla kasvoilla. Outi Vainionkulma-Immonen aloitti johtavana viestintäkonsulttina ja Niina Lehtimäki toimistoassistenttina.

Valtiotieteiden maisteriksi valmistunut Outi aloitti uransa uutistoimittajana ja oli mm. mukana käynnistämässä Yleisradion alueellisia uutislähetyksiä. Seuraavaksi Outi hyppäsi tiskin toiselle puolelle viestintäkonsultiksi, erikoistui ICT- ja teknologia-alan yritysten viestintään ja oppi puhumaan varsin sujuvaa insinööriä.

Drumia ennen Outi työskenteli viestintäasiantuntijana organisaatiossa, joka koordinoi laajoja yritysvetoisia tutkimusohjelmia ja liiketoiminnan kehityshankkeita. Taustansa vuoksi Outi on erityisen kiinnostunut digitalisaatiosta ja teknologiasta sekä niihin liittyvistä mahdollisuuksista ja ilmiöistä.

Kolme lasta takaavat, että vapaa-ajan ongelmia ei ole. Toisinaan Outin voi kuitenkin bongata Musiikkitalosta RSO:n konsertista, tai jos oikein hyvin käy, hotjoogasalilta.

Niina viimeistelee markkinoinnin opintojaan Aalto-yliopistossa. Toimistopäivien ohessa työn alla on gradu. Aiempaa työkokemusta Niinalta löytyy erilaisista asiakaspalvelutehtävistä, muun muassa pankissa. Viestinnässä ja markkinoinnissa Niinaa kiinnostaa etenkin liiketoiminnan vastuullisuus.

Niinan vapaa-aika kuluu ystävien seurassa, usein pitkiksi venähtävien lounaiden ja kahvitteluiden merkeissä. Niina viihtyy myös joogasalilla ja uppoutuu kirjojen, elokuvien ja dokumenttien maailmaan, kun siihen löytyy aikaa. Ajatuksissa siintävät aina myös seuraavat matkakohteet lähellä ja kaukana.