Pursimiehenkadun uudet rumpalit: Eliisa Rautavuori ja Pauliina Alanen
Uudet kollegat

Pursimiehenkadun uudet rumpalit: Eliisa Rautavuori ja Pauliina Alanen

25.08.15

Elokuu toi Drumiin kaksi uutta rumpalia: Pauliina Alasen viestintäassistentiksi ja Eliisa Rautavuoren viestintäkonsultiksi.

Eliisa on markkinointiviestintään erikoistunut FM, joka siirtyi Drumiin toisesta viestintätoimistosta. Viestintäkokemusta löytyy myös terveydenhuolto- ja hevosalalta sekä vakuutusyhtiöstä. Drumissa Eliisa ideoi ja toteuttaa enimmäkseen kuluttajabrändien viestintää viestintäkonsulttina. Myös yhteiskunnallinen ja puhutteleva viestintä on viime aikoina inspiroinut erityisen paljon.

Vapaa-aikanaan Eliisa liikkuu koira-lapsi -karavaaninsa kanssa Etelä-Helsingissä, toisinaan myös kotikonnuillaan Vaasassa. Kaverit tuntevat Eliisan innokkaana illallisten suunnittelijana ja yritteliäänä leivonnaisten koe-leipurina – onnistumisprosentti 50-50 ei naista masenna!

Pauliina hyppäsi Drumin viestintäassistentiksi puoliksi valtiotieteellisestä tiedekunnasta, puoliksi start-up -yrityksen assistentin paikalta. Valtio-oppia ja viestintää niin valtiotieteellisessä kuin kauppiksessa opiskelleelta valtiotietelijältä puuttuu tutkinnosta enää gradu. Espanjassa ja Ranskassa vietetyt vaihtovuodet ovat tehneet Pauliinasta kulttuuriherkän kielitaiturin, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta sekä oman epämukavuusalueen valtaamisesta.

Vapaa-ajalla Pauliina suurkuluttaa ja tekee monipuolisesti musiikkia, joko keikoilla, kuorossa tai bändin mikrofonin ja koskettimien takana. Lisäksi Pauliina hoitaa kuoron käytännön asioita puheenjohtajana. Muita mieliasioita ovat jooga, lenkit Keskuspuistossa sekä mustikkamuffinssit.