Syksy toi tullessaan uusia rumpaleita!
drum

Syksy toi tullessaan uusia rumpaleita!

29.08.16
Elokuu kiidätti Kampin toimistollemme kolme uutta rumpalia, joista kaksi hyppäsi IT- ja B2B-tiimiin ja yksi täydentämään graafista osastoa.

Simo Arvo saapui viestintäkonsultiksi IT- ja B2B-tiimiimme. Mediatutkimusta Turussa opiskellut FM on erikoistunut teknologia-alan viestintään. Simo innostuu kaikesta uudesta, erityisesti digitaalisesta ja sellaisesta, joka parantaa elämänlaatua. Vapaa-aikana Simo harrastaa välineurheilua ja uusien harrastusten aloittamista, pidemmillä vapailla hän rentoutuu merellä ja matkoilla.

Antti Luostarinen tuli meille AD-assariksi visuaalisen viestinnän pariin. Kokemusta on karttunut graafisesta suunnittelusta ja valokuvaamisesta niin mainostoimistoista kuin graafisten ilmeiden suunnittelutoimistoista. Takataskussa on medianomin ylempi AMK -tutkinto Metropoliasta. Vapaalla Anttia inspiroi sähkökitaran sointi ja kaikenlainen visuaalinen karkki.

Arttu Närhi on vastavalmistunut valtiotieteiden maisteri Lundin yliopistosta. Viimeiset kuusi vuotta on vierähtänyt ulkomailla, erityisesti Ruotsissa että Skotlannissa. Drumissa kesätyön kautta viestintäassistentiksi edennyt Arttu on myös työskennellyt startupissa opiskeluaikoina. Vapaa-aika kuluu kirjallisuuden parissa ja joogamatolla ja vuodenajasta riippuen joko laskettelurinteessä tai golfkentällä.

Lämpimästi tervetuloa remmiin!