Tervetuloa tuoreimmat rumpalit Jenni, Anni A. ja Anni T.
Rumpalit

Tervetuloa tuoreimmat rumpalit Jenni, Anni A. ja Anni T.

01.03.18
Drumissa iloitaan jälleen uusista työntekijöistä: helmikuu toi rumpaleiden joukkoon viestintäassistentit Jenni Jääskeläisen ja Anni Aarnion sekä toimistoassistentin Anni Taskisen. Tervetuloa, Jenni ja Annit!

Jenni Jääskeläinen on juuri opiskelijavaihdosta Islannista kotiutunut ja heti rumpalinpuikkoihin tarttunut viestintäassistentti, joka ilahtuu kauniista kuvista, nokkelista sisällöistä ja maailman parantamisesta. Vapaa-ajalla Jenni viihtyy erityisesti ruuan ja uusien sisustusideoiden äärellä.

Jenni, mitä suosittelisit Islannin reissua suunnitteleville?
Islanti on taianomainen paikka, jossa nähtävää riittää viikoiksi. Vuokraa auto, nauti maisemista ja pysähtele aina, kun jotain mielenkiintoista sattuu vastaan. Takuuvarmasti törmäät ainakin kuumiin lähteisiin, vesiputouksiin, lampaisiin, jäätikköihin ja hellyydenkipeisiin islanninhevosiin – hyvällä tuurilla myös revontuliin ja valaisiin. Pakkaa mukaan tuulen- ja sateenpitäviä varusteita, sijoittui reissusi sitten kesään tai talveen! Islantilaiset ovat rentoa porukkaa, eikä kaikki aina välttämättä suju kuin Strömsössä. Ota asenteeksi þetta reddast, kaikki järjestyy.

Olet ehtinyt työskennellä jo niin julkisella puolella kuin yritysviestinnässäkin. Mikä viestintätoimistomaailmassa kiinnostaa sinua ja mitä haluaisit oppia meillä Drumissa?
Viestintätoimistohommissa eniten kiinnostaa päivien ja tekemisen monipuolisuus. Täällä pääsee tutustumaan monenlaisiin aloihin ja toimijoihin, eikä varmasti tule tylsää! Drumissa haluaisin oppia vähän kaikesta – tällä hetkellä erityisesti mediaviestinnästä, jonka parissa en vielä aikaisemmissa työpaikoissani ole päässyt tekemään töitä.

Jos et olisi viestijä, mitä tekisit?
Ehkäpä perustaisin alpakkafarmin.

 

Anni Aarnio on vuoden verran helsinkiläistynyt, viestinnän vesiin varpaitaan kastava viestintäassistentti sekä englannin ja viestinnän maisteri. Aikaisemmin Anni on työskennellyt viestintäassistenttina järjestössä. Annin arkipäivistä parempia tekevät aina ajoissa olevat ratikat, ja viikonloput puolestaan kruunaa leipominen!

Mitä toit mukanasi järjestömaailman viestinnästä, Anni?
Rämäpäistä itse tekemisen meininkiä. Toimeen kannattaa tarttua rempseästi, vaikka hommat eivät tuttuja olisikaan. Tuloksena saattaa syntyä jotain mahtavaa ja itsestään voi löytää ihan uusia vahvuuksia. Mukanani tuon myös halun parantaa muiden elämää hyvin tehdyllä työllä ja yleisellä tsempillä arjen keskellä.

Lempisanasi englannin kielessä?
Buffoonery eli pölhöily!

Jos et olisi viestijä, mitä tekisit?
Päivisin olisin supermiestyyliin kakkulat nenällä arkea suorittava ja työhönsä tympääntynyt kieltenopettaja, joka iltaisin kirjoittaisi romaaneja pöytälaatikkoon ja manaisi kyvyttömyyttään jahdata rohkeasti unelmaansa.

 

Anni Taskinen on Drumin uusi toimistoassistentti ja kolmannen vuoden viestinnän opiskelija Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa. Työnteon ja valtiotieteilyn lomassa hän hyppii indiebändien keikoilla, nostelee puntteja sekä samoilee Savon metsissä ja Helsingin lenkkipoluilla.

Ensikosketuksesi Drumiin oli viimesyksyinen yrityssafari eli Media ry:n kehittämä viikon mittainen TET-harjoittelu. Mitä yrityssafarista jäi mieleen, Anni?
Yrityssafari antoi hyvän pintaraapaisun siitä, millaista duunia viestintätoimistossa tehdään. Erityisesti mieleeni jäi yhdessä muiden safarilaisten kanssa suunniteltu markkinointiviestintäkampanja – suunnittelu oli tosi hyödyllistä ja hauskaa! Safari avasi myös aivan uuden näkökulman tulevaisuuden uravaihtoehtoihin.

Miten päädyit opiskelemaan viestintää?
Olin kiinnostunut kirjoittamisesta, yhteiskunnallisista aiheista ja erilaisista medioista. Hain viestinnän lisäksi lukemaan myös journalistiikkaa Tampereelle ja Jyväskylään, mutta Helsinki tuntui näistä parhaalta vaihtoehdolta opintosuunnan yhteiskunnallisen perspektiivin vuoksi.

Jos et olisi viestijä, mitä tekisit?
Olen tosi kiinnostunut myös psykologiasta! Joten varmaan opiskelisin sitä ja olisin tulevaisuudessa kuuluisa neuropsykologi.

 

Muihin rumpaleihin voit tutustua täällä. Jos olet kiinnostunut töistä Drumissa, kurkkaa tänne.