Uuden vuoden uudet rumpalit: Annamari Säteri, Hilla Okkonen ja Tuuli Kortelainen
Uudet kollegat

Uuden vuoden uudet rumpalit: Annamari Säteri, Hilla Okkonen ja Tuuli Kortelainen

08.02.16
Vuodenvaihde toi mukanaan vahvistuksia rumpaleiden joukkoon kun kolme uutta assistenttia saapui täydentämään Drumin rivejä.

Viestintäassistenttina aloitti Annamari Säteri, toimistoassistentiksi hyppäsi Hilla Okkonen ja AD-tiimi sai lisäkäsiä Tuuli Kortelaisesta.

Annamari on tuore maisteri yhteisöviestinnästä, mutta on jo ehtinyt ratkaisemaan viestinnän haasteita niin valtionhallinnossa kuin järjestömaailmassakin. Jännittävät tarinat sekä brändien aidosti merkitykselliset ja kiinnostavat sisällöt saavat Annamarin innostumaan. Kovana kotikokkina ja reissuvinkkien jakajana tunnettu Ansku luottaa taikinaterapiaan ja uskoo, että vaikka mikään ei onnistuisi, niin kaikki aina järjestyy.

Kulttuurin kentältä viestintämaailmaan ponnistava Hilla on opiskellut elokuvatutkimusta ja -tuotantoa Bolognan yliopistossa. Hilla uskookin tarinankerronnan ja hyvien käsikirjoitusten voimaan. Toimiston ulkopuolella tämä kansainvälinen dottoressa magistrale viihtyy etenkin pianon koskettimien äärellä, lenkkipolulla ja joogamatolla.

Tuuli siirtyi rumpaleiden riveihin markkinointi- ja mainostoimistosta, mutta hän on tehnyt graafikon töitä myös freelancerina. Tuuli innostuu kuvittamisesta, infograafeista ja typografiasta – oikeastaan kaikesta graafiseen suunnitteluun liittyvästä. Kun Tuuli on vapaalla, hän tykkää painaa omia kangaskuoseja ja hortoilla kirpputoreilla tai luonnon helmassa.