Uutta osaamista Drumissa: viestintäkonkari Katri ja graafikko Max!
Rumpalit

Uutta osaamista Drumissa: viestintäkonkari Katri ja graafikko Max!

12.09.18
Kesän korvalla Drumiin saapui kaksi uutta osaajaa: projektijohtaja Katri ja graafikko Max. Lue, millaisissa asioissa Katri ja Max osaavat auttaa töissä ja töiden ulkopuolella!

Katri Pelli-Vauhkonen on terveys- ja teknologiaviestintään erikoistunut projektijohtaja, jolla on reilun 15 vuoden kokemus viestintähommista Nokian sisäisessä viestinnässä ja konsulttina viestintätoimistoissa. Katrin vapaa-aika kuluu pitkälti kahden jalkapalloilijan äitinä.

Miten kesälomasi sujui, Katri? Ehditkö lomailla muuallakin kuin kentän laidalla?
Juniorifutaajien kesän kohokohta on heinäkuun puolivälin Hesa Cup, mutta ehdin sentään näkemään muutakin kuin tekonurmea. Vaikka ilmat olivat upeat viime kesänä Suomessakin, oli kiva käväistä Kreikassa lasten kanssa – viikko ilman siivous- ja ruuanlaittovastuuta on parasta lomaa. Tämän lisäksi maalasin pienenä lomahommana olohuoneen kirjahyllyt, mikä ei ollutkaan ihan pikkujuttu.

Mitä teet töissä kaikkein mieluiten?
Sydäntä lähimpänä ovat sellaiset projektit, joissa päästään asiakkaan tavoitteiden tukemisen lisäksi myös tekemään jotain muuta hyvää. Työn merkityksellisyyshän on päivän puheenaihe, mutta kyllä se vaan on niin, että kun tuntee tekevänsä merkityksellistä duunia, motivaatiokin on huipputasolla.

Entä millaisista asioista sinulta kannattaa kysyä neuvoa töiden ulkopuolella?
Siis mokkapalareseptin lisäksi? Voin luennoida Stephen Kingin tuotannosta ja Nordic Noirista, näyttää kuinka villasukkaan neulotaan kantapää ja kertoa, miltä ilma tuntuu 5400 metrissä. Ja kaikesta muustakin kannattaa kysyä: mitä konsultti ei tiedä, sen konsultti selvittää!

 

Max Lindh on uusi graafikkomme, joka ennen Drumia työskenteli sisäisen markkinoinnin graafikkona. Vapaa-ajalla rumpaleista uusin viihtyy ulkona liikkuen.

Vahvistit kesällä Drumin Italian-jaostoa, miten kesälomamatkasi sujui?
Reissu oli aivan mahtava! Hyvän ruuan ystävänä loman ehdottomia kohokohtia oli italialaisten herkkujen nauttiminen. Maailman parasta kotitekoista pastaa tuli syötyä päivittäin, ja paikallisen gelato-valikoiman kävin läpi useampaan otteeseen.

Millaisia projekteja toivot tulevalle syksylle?
Tykkään monipuolisista työtehtävistä: on virkistävää tehdä yhtenä päivänä animaatiota, toisena esimerkiksi printin taittoa ja kolmantena vaikkapa kuvituksia. Toivonkin syksylle projekteja, joissa voin haastaa itseäni tekemällä jotain täysin uutta ja samalla kehittyä entistä paremmaksi graafikoksi.

Entä mistä sinulta kannattaa kysyä neuvoa töiden ulkopuolella?
Parhaat neuvot minulta saat urheilun nippelitietoon ja juurikin Italian-matkailuun liittyvissä asioissa. Huonoimmat puolestaan kaikessa suunnistukseen liittyvässä – suuntavaistoni on nimittäin surkea!

 

Muihin rumpaleihin voit tutustua täällä. Jos olet kiinnostunut töistä Drumissa, kurkkaa tänne.