Hyppää sisältöön

Rekry — 6.6.2024

Hae harjoittelijaksi Drumiin!

Näkymä Drumin toimistosta. Kuvan päällä teksti: Rekry.

Hei, me olemme Drum!
Drum on yksi Suomen johtavista viestintätoimistoista, jossa luovuus ja tulokset kulkevat käsi kädessä. Reilun kahdenkymmenen ammattilaisen joukkomme työskentelee Helsingin Punavuoressa.

Etsimme porukkaamme syksyksi innostunutta, tehokasta ja tarkkaa harjoittelijaa auttamaan asiakastiimejämme erilaisten viestintäprojektien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Avustavien viestintätöiden lisäksi työnkuvaan kuuluu myös toimistohommia, esimerkiksi kokoustarjoilujen järjestelyä ja toimiston viihtyvyydestä vastaamista.

Tarjoamme harjoittelijalle monipuolisen harjoittelijakokemuksen, joka kasvattaa käytännön työkokemusta, kehittää ammattitaitoa ja auttaa tutustumaan eri aloihin monipuolisten asiakkaiden kautta. Mukavana lisänä luova ilmapiiri ja kivat työkaverit.

Haemme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, joka on varustettu oikealla asenteella ja halulla oppia. Nautit yhteistyöstä kollegoiden kanssa ja osaat aikatauluttaa omaa työtäsi joustavasti. Et säikähdä vauhdikasta työtahtia tai lennosta muuttuvia suunnitelmia.

Drumissa työtämme määrittävät luovuus, yhdessä tekeminen ja tavoitteellisuus. Hyvä meininki näkyy myös asiakkaille päin ja meille on kunnia-asia, että asiakkaiden mielestä meidän kanssamme on kiva tehdä töitä. Meille on tärkeää, että työyhteisössämme voidaan hyvin.

Kuulostaako hyvältä?

Lähetä CV ja hakemuksesi 16.6.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen annamari.sateri@drum.fi.

Harjoittelu alkaa viimeistään syyskuun alussa ja sen kestosta voidaan sopia. Työaika on keskimäärin 30 tuntia viikossa. Harjoittelusta maksetaan Viesti ry:n suosituksen mukaista palkkaa.

Jos sinulla on kysyttävää harjoittelusta Drumissa, voit soitella Annamarille torstaina 13.6. klo 10–12 numeroon 040 718 3389.

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.drum.fi.


Haku