Hyppää sisältöön

HSY — Viestintä

HSY:n asiantuntijat valmennettiin kohtaamaan media

Jokaisen pääkaupunkiseutulaisen arkeen vaikuttava HSY kaipasi mediavalmennusten kokonaisuutta, jossa 50 heidän asiantuntijaansa valmennettaisiin kohtaamaan media. Valmennettavat toimivat asiantuntija-, päällikkö- tai johtoroolissa HSY:n hallinnossa, vesihuollossa, jätehuollossa tai seutu- ja ympäristötiedossa. Drum suunnitteli tehokkaan etävalmennusten sarjan.


Tavoitteena oli oppia ja kannustaa mediatyöhön

Valmennuksen tuli antaa jokaiselle osallistujalle valmiudet ja ennen kaikkea into ja rohkeus toimia median kanssa. Osallistujat tuli tutustuttaa modernin median ja toimittajien toimintatapoihin sekä oppia ottamaan omat ja yrityksen pääviestit haltuun. Lisäksi haluttiin tarjota keinoja jäsentää aiheet ytimekkäästi ja tuntea olonsa mukavaksi haastattelutilanteessa. Tärkeää oli myös päästä harjoittelemaan haastattelutilanteita käytännössä.


Napakka paketti teoriaa ja käytäntöä

Drum koosti HSY:lle viiden etävalmennuksen räätälöidyn sarjan. Jokaisessa valmennuksessa oli noin 10 osallistujaa ja ryhmän valmentajina toimivat Drumin neljä erittäin kokenutta ja toimittajataustaista konsulttia.

Valmennukset koostuivat luento-osuudesta ja tämän jälkeen tehdyistä henkilökohtaisista haastatteluharjoituksista pienryhmissä. Teams-alustalla toteutetun puolikkaan valmennuspäivän sisällöt valmisteltiin yhteistyössä asiakkaan kanssa niin, että haastatteluharjoitusten skenaariot ja kysymykset olivat mahdollisimman realistisia.


Tyytyväisyys näkyi huippuarvosanoina, NPS 70

Kaikkien ryhmien antama kokonaisarvosana valmennukselle oli 4,5/5. Palautteen antajista 85 prosenttia koki olonsa varmemmaksi kohtaamaan median kuin ennen valmennusta. Valmennettavat antoivat valmennukselle myös erinomaisen NPS-arvon, joka oli huikeat 70 (Kuinka todennäköisesti suosittelisit tätä mediavalmennusta työkaverillesi asteikolla 0–10?).


”Drum tarjosi meille hyvin organisoidun ja jäsennellyn mediavalmennusten kokonaisuuden, jossa harjoitukset oli toteutettu huolella. Teoria ja käytäntö oli yhdistetty hienosti. Valmennusta pitivät asiantuntijat, joilla on vankka ja monipuolinen mediakokemus. Henkilökohtainen palaute haastattelutilanteista auttoi myös asiantuntijoitamme kehittämään omaa vastaustekniikkansa eteenpäin. Lisäkiitoksen ansaitsee mielestäni koulutustilaisuuksien lämmin ja turvallinen henki.”

HSY:n vastaava tiedottaja Sanna Kondratjeff

Mari Kuusinen
Johtava viestintäkonsultti
+358 40 196 4374

Katso seuraavaksi

  • Viestintä

Hyvantekijät – Drum suunnitteli Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen työnantajakuvan

  • Kampanja — 
  • Viestintä

Eläköön Reissumiesten erilaisuus

TOMRA R1
  • Viestintä

Pullonpalautusautomaatti, jolle annetaan lempinimiä

  • Viestintä

Uniikista omistusrakenteesta kilpailuvaltti: tuloksena 75 prosentin kasvu

Haku