Hyppää sisältöön

RINNEKODIT — Brändi

Rinnekotien uusi ilme raikastaa sote-alaa ja nostaa aktiiviset asiakkaat keskiöön

Diakonissalaitoksen sote-liiketoiminnot yhdistyivät 1.2.2023 uudeksi Rinnekodit-brändiksi ja Drum toteutti brändiuudistuksen visuaalisen ilmeen lukuisine toteutuksineen. Osana ilmeuudistusta Drum ideoi uudet brändikuvat.


Sote-alan palveluita monenlaisille asiakkaille

Rinnekodit tarjoaa laaja-alaisesti palveluita ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. 

Asiakkaat ovat keskiössä aktiivisina toimijoina, ja uuden ilmeen haluttiin erityisesti nostavan heidät esiin innostavalla tavalla. 


Raikas ilme ja rohkeat värit

Ilmeessä näkyvät Diakonissalaitoksen kanssa jaettavat yhteiset arvot, pitkä historia sekä toimiminen yhteiskunnallisen yrityksen periaatteiden mukaisesti.

Uudelle brändille valittiin rohkeat värit, joiden avulla ilmennetään Rinnekotien ja emo-organisaatio Diakonissalaitoksen sloganeita: Elämän poluilla sekä Sydän mukana. Sloganit näkyvät niin logossa kuin laajempana tapettina sekä siitä eriteltyinä irrallisina elementteinä.


Iso liuta toteutuksia

Drum suunnitteli uuden ilmeen pohjalta Rinnekodeille pitkän listan erilaisia toteutuksia viestintää ja markkinointia varten. Lisäksi Drum suunnitteli ratkaisuita toimipisteisiin, puettaviin tarpeisiin ja toimistokäyttöön. 


Laura Klefbohm
+358 44 493 8308

Katso seuraavaksi

  • Brändi

Drum suunnitteli Diakonissalaitokselle uuden rohkean ja raikkaan ilmeen

  • Kampanja — 
  • Viestintä

Rinnekodin rekrytointikampanja tavoitti sote-alan osaajat

Haku