Hyppää sisältöön

Uutinen — 3.2.2023

Konsultiksi hypännyt Annikka Itkonen innostuu ongelmanratkaisusta ja oivaltamisesta

Annikka istuu Drumin toimistolla.

Annikka Itkonen aloitti Drumissa viestintäkonsulttina loppuvuodesta 2022. Tervetuloa Drumiin!

Tunnettuja brändejä, isoja taloja ja viestintää laidasta laitaan. Näin voisi luonnehtia Annikan yli kymmenvuotista työhistoriaa organisaatioviestinnästä.

– Tulin Drumiin Elisalta, missä viihdyin melkein 5 vuotta. Sitä ennen olen työskennellyt Marimekossa ja VR:llä, Annikka kertoo.

–­ Työtehtäväni ovat aina sisältäneet sekä ulkoista että sisäistä viestintää, ja työn sisältö on kattanut monenlaista mediasuhteiden hoidosta vastuullisuus-, talous- ja sijoittajasuhdeviestintään. Myös verkkoviestintää ja strategiaviestintää on mahtunut työpöydälle, hän jatkaa.

Nyt Annikka on siirtynyt toiselle puolen pöytää konsultin hommiin. – Tuntui kiinnostavalta lähteä katsomaan, mitä konsultintyö voisi tarjota ja miten siinä viihtyisin. Ensimmäisten kuukausien perusteella vaikuttaa siltä, että viihdyn hyvin, hän iloitsee.

Annikka nauttii viestinnässä erityisesti kirjoittamisesta, luovasta ideoinnista ja ongelmanratkaisusta. Vaihtelevuus ja monipuolisuus tekevät viestintätyöstä hauskaa.

– Pidän eniten oivaltamisen tunteesta ja siitä, kun saan jonkin vaikean asian muotoilluksi selkeäksi ja ymmärrettäväksi lauseeksi, Annikka sanoo. ­– Toisaalta pidän myös muiden auttamisesta ja siitä, kun voin omalla työlläni edesauttaa jonkun toisen onnistumista tai tavoitteiden saavuttamista.

Toimiston ulkopuolella Annikkaan voi törmätä lenkkipolulla, hiihtoladuilla tai vaikkapa konsertti- ja teatterisaleissa – tosin omat harrastukset ja menot elävät ja joustavat tällä hetkellä paljon perhe-elämän mukaan. – Lisäksi luen paljon ja kuulun lukupiiriin, Annikka kertoo. – Viimeksi luin Eeva Turusen kirjan Sivistynyt ja miellyttävä ihminen. Tykkäsin kovasti ja suosittelen sitä kaikille suomen kieltä rakastaville!

Uutinen
Viivi Laiho
Sisällöntuottaja
+358 44 3736 036

Pysy kuulolla

Tilaa Drumin uutiskirje ja saat tuoreimmat uutiset
ensimmäisten joukossa.


Haku