Hyppää sisältöön

Uutinen — 9.1.2023

Drum Edelmanin Suomen kumppaniksi

viestintä kumppani
Drum Edelmanin viestintä kumppaniksi

Kansainvälinen viestintätoimistoketju Edelman on valinnut Drumin Suomen edustajakseen. Näin Drum pääsee avaamaan ovia asiakkaille, jotka tarvitsevat viestinnän ja markkinoinnin palveluita kansainvälisillä markkinoilla sekä tarjoamaan palveluitaan Edelmanin Suomeen tähtääville asiakkaille.

Kumppanuuden syntymistä edesauttoi Edelmania ja Drumia yhdistävä samansuuntainen toimintatapa, jossa luovan ja tavoitteellisen suunnittelun pohjalta hyödynnetään viestinnän ja markkinoinnin keinoja ja kanavia laajasti.

– Kulttuurimme ja toimintafilosofiamme ovat lähellä tosiaan, mikä tekee yhteistyöstä Edelmanin kanssa mutkatonta. Voimme nyt tarjota asiakkaillemme maailman suurimman itsenäisen viestintätoimistoketjun palvelut, sanoo Drumin toimitusjohtaja Maija Tommila.

Edelman-kumppanuuden avulla Drum tarjoaa kansainvälisille asiakkaille väylän Suomen markkinoille. Lisäksi Drumilla on mahdollisuus hyödyntää Edelmanin mittavaa data-aineistoa ja tutkimuksia, joista merkittävin on kansainvälinen Trust-raportti.

– Yhdistämällä voimamme Drumin kanssa voimme tarjota erinomaista palvelua sellaisille asiakkaillemme, joille Suomi on tärkeä markkina. Lisäksi näen ison potentiaalin siinä, että Drum voi avata ovia Edelmanin kansainvälisen verkoston palveluihin eri puolilla maailmaa. Suomessa on upeita nousevia brändejä, olette tunnettuja vahvasta teknologisesta osaamisesta ja innovaatioista. Samalla voimme vahvistaa myös pohjoismaisen verkostomme yhteistyötä, sanoo Edelmanin EMEA-alueen kumppanuuksista vastaava Steve Heywood.

Edelman on maailman suurin itsenäinen viestintätoimisto, jossa työskentelee 6 000 työntekijää yli 60 toimistossa. Edelman on laajasti palkittu ja sen palkintoihin kuuluvat mm. Cannes Lions Grand Prix PR; Advertising Age’s 2019 A-List; Holmes Report – Global Digital Agency of the Year 2018. Lisäksi se on palkittu viidesti Glassdoorin parhaat työpaikat -kisassa. Yhtiö on perustettu vuonna 1952 ja on toiminut siitä lähtien itsenäisenä perheyrityksenä.

Uutinen
Viivi Laiho
Sisällöntuottaja
+358 44 3736 036

Pysy kuulolla

Tilaa Drumin uutiskirje ja saat tuoreimmat uutiset
ensimmäisten joukossa.


Haku