Hyppää sisältöön

Uutinen — 4.9.2024

Drumin Katri Pelli tämän vuoden Finnish Comms Awardsin tuomaristoon

Vuosittain järjestettävässä Finnish Comms Awards -kilpailussa palkitaan parhaita viestintätöitä. Kilpailun järjestää Marketing Finland.

Finnish Comms Awards -kilpailun tuomaristoon kutsutaan suomalaisia viestinnän huippuammattilaisia eri toimialoilta, viestintätoimistoista, korkeakouluista ja mediasta. Drum on ollut tuomaristossa useita kertoja, ja tänä vuonna mukana on Drumin asiakkuusjohtaja Katri Pelli.

”Odotan innolla kilpailun tuomarihommia. On tosi mielenkiintoista päästä tutustumaan maamme viestintätöiden parhaimmistoon laajalla skaalalla. On myös antoisaa – ja varmasti opettavaista – päästä kuulemaan kollegoiden pitchauksia shortlistalle päässeistä töistä”, Katri sanoo.

Katri Pelli on pitkän linjan ammattilainen, jolla on kokemusta viestinnän tekemisestä niin asiakkaan puolelta kuin toimistoista. Hän uskoo, että parhaat viestintätyöt, kampanjat ja teot syntyvät aidossa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

”Silloin kun yhdistetään hyvällä tavalla asiakkaan tarpeet ja toimialatuntemus, toimiston osaaminen ja kokemus sekä ehkä hullutkin luovat ideat, joista innostutaan yhdessä, saadaan aika varmasti aikaan jotain sellaista, joka koskettaa vastaanottajaa, mutta saa myös aikaan tuloksia.”

Drum on ainoa kilpailun jokaisena järjestämisvuonna palkittu toimisto

Finnish Comms Awards -gaala järjestetään Helsingissä lokakuun lopussa. Palkintogaala järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011, jolloin Drum palkittiin vuoden viestintätoimistona.

Drum on ainoa viestintätoimisto, joka on saanut palkinnon tai palkintoja Finnish Comms Awards -kilpailun jokaisena järjestämisvuonna.

Viimeksi viime vuonna Drum voitti Vuoden viestintätyön palkinnon ja sisäisen yritys- ja yhteisöviestinnän kategorian Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle tehdyllä työllä Hyvantekijat.

Jenni Jääskeläinen
Viestintäkonsultti
+358 40 500 6406

Pysy kuulolla

Tilaa Drumin uutiskirje ja saat tuoreimmat uutiset
ensimmäisten joukossa.


Haku