Hyppää sisältöön

Uutinen — 19.8.2024

Viestintätoimisto Drum uudistaa johtoaan

Syksy tuo mukanaan uudistuksia Drumin johtoon. Drumin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Simo Arvo. Operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Kristiina Heikkonen. He aloittavat uusissa tehtävissään syyskuussa.

Drumin toimitusjohtajaksi on nimitetty Simo Arvo. Hän seuraa Maija Tommilaa, joka aloittaa Drumin hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi operatiiviseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Kristiina Heikkonen.

Arvo on viimeksi toiminut Drumissa asiakkuusjohtajana ja sitä ennen eri viestintätoimistoissa sekä Elisan viestintäpäällikkönä. Heikkonen on työskennellyt viimeksi Supersonissa Head of Client Services ja Head of Culture rooleissa ja johtoryhmän jäsenenä sekä sitä ennen toistakymmentä vuotta Drumissa. Heidät molemmat on myös kutsuttu Drumin osakkaiksi. He aloittavat uusissa tehtävissään syyskuussa.

”Drumin uudella johdolla on halua ja rohkeutta sekä uudistaa liiketoimintaamme että pitää kiinni meille tärkeästä tavoitteellisesta luovuuden ja yhteistyön kulttuurista. Drumissa on töissä upea porukka Suomen parhaita viestinnän ja markkinoinnin osaajia. Johdon tehtävänä on huolehtia, että kaikki nykyiset ja tulevat työntekijämme kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä ja onnistuvansa työssään sekä yhdessä että yksilöinä”, sanoo 14 vuotta Drumin toimitusjohtajana toiminut Maija Tommila.  

”Haluamme jatkaa Drumin tarinaa alamme kärkitoimistona ja tuoda asiakkaillemme uudenlaista ajattelua luovan ja yhteiskunnallisen markkinointiviestinnän tekemiseen. Meille on myös tärkeää vaalia Drumin poikkeuksellinen hienoa yrityskulttuuria, josta kertoo parhaiten se, että olemme molemmat paluumuuttajia. Uskomme siihen, että kun yrityksessä on hyvä meininki, näkyy se myös asiakastyössä ja tuloksissa”, Arvo ja Heikkonen sanovat.

Samassa yhteydessä Drumin perustajat Tero Kekki, Mikko Koivulehto ja Maija Tommila jäävät pois Drumin operatiivisesta johtoryhmästä, mutta työskentelevät edelleen yhtiössä sekä ovat hallituksessa ja osakkaina. Myös Susanna Isohanni jatkaa osakkaana ja johtavana viestintäkonsulttina.

Drumin johtoryhmässä jatkavat Arvon ja Heikkosen lisäksi asiakkuusjohtaja Katri Pelli sekä talous- ja henkilöstöpäällikkö Tiina Vasama.

Uutinen
Maija Tommila
Toimitusjohtaja, partneri

Pysy kuulolla

Tilaa Drumin uutiskirje ja saat tuoreimmat uutiset
ensimmäisten joukossa.


Haku