Hyppää sisältöön

Uutinen — 17.11.2023

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen HYVANTEKIJÄT valittiin vuoden viestintätyöksi

Säihkyvässä Finnish Comms Awards -gaalassa palkittiin vuoden parhaita viestintätöitä. Drumin ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen HYVANTEKIJÄT-työnantajamielikuvatyö palkittiin paitsi omassa kategoriassaan myös vuoden parhaana viestintätyönä.

Yritys- ja yhteisöviestinnän kategoriassa ehdolla ollut Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen työnantajamielikuvatyö HYVANTEKIJÄT ylsi oman kategoriansa voittoon, jonka lisäksi se palkittiin vuoden viestintätyönä. Tuomaristo perusteli voittoa muun muassa näin:

”Laadukkaasti ja osallistaen rakennettu kokonaisuus, jolla on ollut kauaskantoisia vaikutuksia erittäin haastavassa tilanteessa. Tällä työllä on luotu samalla pohjaa sekä yhteiselle toimintakulttuurille organisaation sisällä ja varmistettu että työnantajakuvan viestintä ulospäin pohjaa organisaation aitoon kokemukseen, arvoihin ja ihmisiin.”

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue aloitti toimintansa vuoden 2023 alussa. Muutostilanteessa haluttiin luoda yhdessä vahva työnantajakuva, joka sitouttaisi nykyiset työntekijät ja houkuttelisi uusia. Tavoitteena oli luoda iloa, innostusta ja ylpeyttä huokuvaa viestintää. VAKEn työntekijöistä tehtiin työnantajakuvatyön sankareita. Brändi on herättänyt kiinnostusta työnhakijoiden keskuudessa. Hakijamäärä tuplaantui nopeasti ja on ollut nousujohteinen koko vuoden.

Drumin ja Helenin yhteistyö ylsi shortlistalle

Myös Drumin ja Helenin energiakasvatuksen lanseeraus oli mukana kisassa kategoriassa lanseeraus tai repäisy. Koko perheen lanseerauskampanjassa energiasta puhuttiin niin, että lapsikin sen ymmärtää. Monivaiheinen kampanja toi energiakasvatuksen paitsi otsikoihin myös koteihin ja kouluihin.

Susanna Isohanni mukana tuomaristossa

Myös tuomaristossa nähtiin tänä vuonna tuttuja kasvoja, kun Drumin johtava viestintäkonsultti ja partneri Susanna Isohanni oli mukana arvioimassa vuoden parasta viestintää.

”Tuomarointi oli todella antoisaa ja kiinnostavaa, sillä pääsi tutustumaan niin monenlaisiin kisatöihin ja työhön niiden taustalla. Itseäni ilahduttivat erityisesti pitkäjänteiset yhteistyöt, mutta myös sellaiset työt, joissa hyödynnettiin luovuutta ja viestinnän eri keinoja monipuolisesti ja niiden avulla mentiin kohti mitattavaa tavoitetta – se tuntuu drumilaisesta luontevalta lähestymistavalta”, kertoo Isohanni.

Finnish Comms Awards -voittajat palkittiin 16.11.2023 järjestetyssä gaalassa. Kilpailuun osallistui tänä vuonna ennätysmäärä töitä.

Jenni Jääskeläinen
Viestintäkonsultti
+358 40 500 6406

Pysy kuulolla

Tilaa Drumin uutiskirje ja saat tuoreimmat uutiset
ensimmäisten joukossa.


Haku