Hyppää sisältöön

Uutinen — 4.12.2022

Drumin Saara Niinistö tuomariksi maailman suurimpaan viestintäkilpailuun

Niinistö Sabre
Viestintäalan kilpailu

Sabre Awards on maailman arvostetuin viestintäalan kilpailu, jossa palkitaan vuosittain parhaita viestinnän kampanjoita.

Sabre-tuomareiksi kutsutaan huippuammattilaisia eri toimialoilta sekä viestintä- ja markkinointitoimistoista. Tänä vuonna Sabren Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueen kilpailun tuomaristoon kutsuttiin kaksi suomalaista, Drumin Saara Niinistö ja SEKin Janne Malinen.

Drumin konseptisuunnittelija Saara Niinistöllä on taskussaan palkintoja niin kotimaisista MTL-, Finnish Comms Awards- ja Kaiku-kilpailuista kuin kansainvälisistä Sabre-kilpailuista.

”Viime keväänä minulla oli ilo olla paikan päällä Lontoossa ottamassa Sabre Awards -palkintoa vastaan. Perspektiivin vaihto tuomariston saappaisiin on sen vuoksi erityisen innostavaa”, kertoo Niinistö.

”On kunniatehtävä päästä arvioimaan kärkitason viestintätöitä. Odotan näkeväni kisatöissä etenkin luovuutta, rohkeutta ja tuloksia. Tuskin maltan odottaa!”

Viime vuonna kilpailuun lähetettiin yli 2000 työtä. Drumin kaikki kilpailuun lähettämät viisi työtä ylsivät shortlistalle. Lontoosta ei tarvinnut palata tyhjin käsin, sillä Drumin Takedalle suunnittelema Miltä ADHD tuntuu? -viestintäkampanja voitti oman kategoriansa.

Sabre Awards on maailman suurin ja arvostetuin viestintäalan kilpailu, jossa palkitaan vuosittain parhaita viestinnän kampanjoita. Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan (EMEA) alueen kilpailu järjestetään tulevana vuonna järjestyksessään viidettätoista kertaa. Vuoden 2023 EMEA Sabre Awards -gaala järjestetään maaliskuussa Frankfurtissa.

Uutinen
Jenni Jääskeläinen
Viestintäkonsultti
+358 40 500 6406

Pysy kuulolla

Tilaa Drumin uutiskirje ja saat tuoreimmat uutiset
ensimmäisten joukossa.


Haku