Hyppää sisältöön

Uutinen — 22.4.2022

Drumin viisi työtä kansainvälisen viestintäalan huippukilpailun finaalissa

The Sabre Awards

Drumilla on ennätykselliset viisi työtä viidessä eri kategoriassa kansainvälisen Sabre Awardsin finaalissa. Finaaliin ylsivät Drumin viestintätyöt Fazerin, Luodon, Takedan, Tehyn ja TOMRAn kanssa. Kilpailun tulokset julkaistaan toukokuun lopussa Lontoossa järjestettävässä gaalassa.

Jo palkitut Luoto, Tomra ja Kasvokkain finaalissa

Sabre Awardsin finaalissa nähdään jo viime vuonna Finnish Comms Awardsissa palkittu Luoto Companyn kanssa tekemämme viestintä- ja työnantajakuvatyö. Samoin Drumin ja TOMRAn FCA:ssa palkittu viestintätyö on Sabre Awardsin finaalissa.

Tehyn ja Meeri Koutaniemen Kasvokkain – tarinoita ihmisen ja työn arvosta voitti tänä keväänä yhteiskunnallisten mainosten sarjan Kaiku-radiomainoskilpailussa. Nyt kampanja on ehdolla Sabre Awardsin Non-Corporate – Associations -kategoriassa.

Fazer Leipomojen Reissumies ja Takedan ADHD-kampanja myös mukana

Runsaasti huomiota herättänyt Drumin ja Fazer Leipomojen Reissumies-kampanja nähdään sekin Sabre Awardsin finaalissa kategoriassa Digital and Social Media – Word of Mouth. Drumin ja Takedan Miltä ADHD tuntuu? -kampanja on ehdolla Healthcare-kategoriassa. Aikuisten ADHD-tietoisuutta lisännyt kampanja on voittanut Vuoden Lääkeinformaatioteko 2021 -palkinnon.

Lue lisää

2022 Sabre EMEA Finalists

Viivi Laiho
Sisällöntuottaja
+358 44 3736 036

Pysy kuulolla

Tilaa Drumin uutiskirje ja saat tuoreimmat uutiset
ensimmäisten joukossa.


Haku